Alle indlæg, Rejsetips

Sjove badedyr til ferien

sjove badedyr til hele familien, sjove baderinge, sjove badedyr, flamingo badedyr, flamingo badedyr, dansk i tyrkiet, dansker i tyrkiet, rejsetips, alanya blog, alanya blogger

Skal der holdes sommerferie, hvor badning og underholdning ved pool og på strand er i høj kurs. Gør badeferien endnu sjovere med sjove badedyr, der både kan bruges på stranden og i poolen og som hele familien kan få glæde af.

Kartoffelchips luftmadras. Lækker og indbydende flyde ø er udformet som en pose kartoffelchips, lige til at sætte tænderne i! Men pas på, den indeholder kun tomme kalorier og luft! Tag den med til stranden eller i poolen! Produktmål: 15 x 178 x 140 cm. Find den her.

 

Pizzaslice luftmadras. Den oplagte måde for en pizzaelsker at hænge ud på i poolen er jo selvfølgelig at flyde rundt på en oppustelig pizzaslice! Og hvem elsker ikke pizza?! Mål (oppustet): 175x112x20 cm. Find den her.

Svane badering. Flyd omkring på en majestætisk svane! Den oppustelige svane har den perfekte størrelse, så du kan læne dig behageligt tilbage og nyde en dag i poolen! Mål (oppustet):104 cm i diameter, 100 cm høj. Find den her.

Unicorn badedyr. Hop op på den majestætiske enhjørning, og flyd rundt blandt regnbuer og eventyrvæsner! Dette gigantiske badedyr sørger for sommerens sejeste og mest fortryllende afslapning i poolen! Mål (oppustet): 270 x 130 x 105 cm. Find den her.

Donut badering. En stor og fedtet donut bliver nemt ret klistret, når man bader med den. Tag i stedet den her oppustelige udgave med til stranden. Mål (oppustet): 110 cm i diameter. Find den her.

Berry pink splash flyder. Flot oppustelig flyde ø med print af en lækker bær smoothie. Tag den med til stranden eller i poolen! Produktmål: 15 x 198 x 107 cm. Find den her.

Mega Flydeø Flamingo. Kæmpe flamingo flyde ø! Solide håndtag at holde fast i når bølgerne går højt! Inklusiv to håndtag, to luftkamre og reparations lap. Produktmål: 136 x 211 x 218 cm. Find den her.

 

 

Find flere sjove badedyr til børn og voksne hos Eurotoys.

Skriv et svar