sjove badedyr til hele familien, sjove baderinge, sjove badedyr, flamingo badedyr, flamingo badedyr, dansk i tyrkiet, dansker i tyrkiet, rejsetips, alanya blog, alanya blogger
Alle indlæg Rejsetips

Sjove badedyr til ferien

Skal der holdes sommerferie, hvor badning og underholdning ved pool og på strand er i høj kurs. Gør badeferien endnu sjovere med sjove badedyr, der både kan bruges på stranden og i poolen og som hele familien kan få glæde af.

Badering med blomster til børn

Hyggelig badering til familiens mindste med fint blomsterprint. Baderingen måler 55 cm i diameter og er til børn på max 50 kg. Find den hos Temashop.

Pink tukan badering

Flot badering til sjove farver, perfekt til sommerferiens vandleg. Den måler hele 90 cm i diameter og dur til alle personer som vejer max 80 kg. Find baderingen hos Temashop.

Avocado badering

Er du også helt vild med avocadoer eller kender du en der er, så er denne badering helt perfekt. Med denne badering, få du en anderledes og sjov badering inkl. badebold. Mål: 180 x 140 cm. Find den hos Temashop.

Hjerte bademadras lyserød

Nyd solens stråler imens du flyder rundt med denne bademadras formet som et hjerte. Pust bademadrassen op med almindelig luft- eller ved hjælp af en pumpe og så er du klar til at flyde rundt på ingen tid. Find den hos Temashop.

Vaffelis luftmadras

Is og rigeligt af dem hører til sommeren. Nu kan du også flyde rundt på en kæmpe vaffelis. Madrassen måler 188 x 130 cm. Find den hos Temashop.

Svane badering – guldfarvet

Indtag swimmingpoolen med manér, med en flot guldfarvet svane. Et badedyr der får dig til at se lidt mere eksklusiv ud. Find den her hos Temashop.

Find flere sjove badedyr til børn og voksne hos Eurotoys.

God fornøjelse med dit sjove badedyr og nyd din ferie!

Skriv et svar