powerbank til ferien
Alle indlæg Rejsetips

Rejsetips: Powerbank til ferien

Jeg leger i øjeblikket lidt med tanken om jeg skal investere i powerbank. Størstedelen af mine billeder tages med min smartphone og jeg har op til flere gange fornyligt løbet tør for strøm, når jeg har været ude af døren flere timer.

Du kan også undgå at løbe tør for strøm på din smartphone i løbet af ferien. Er man væk hjemmefra mange timer dagligt og ikke har mulig for at oplade, kan det nemlig være en stor fordel med en powerbank – på den måde sikrer du dig at du aldrig går ned på batteri. En powerbank kan være en god idé i flere henseender f.eks til festivalturen, på ferien eller hvis man bare er én af de personer der er god til at glemme at oplade sin telefon. Med en powerbank er der ingen undskyldning længere for at løbe tør for strøm.

Power Stone Bank er en powerbank, der både er  yderst effektiv og  så er den lavet i et lækkert design.
powerbank udstyr til festival

Der findes to størrelser af dette design. Den lille udgave plejer at være stor nok til hverdagsbrug, hvor den store udgave er mere relevant til f.eks. festival brug. Den lille udgave har en USB-port og kan oplade et smartphonebatteri op til tre gange.

Fakta om Power Stone Bank

  • Powerbank med et smart sten-design, som kan oplade smartphones, kameraer og tablets m.m.
  • Small Power Stone Bank, gråblå, Kapacitet: 5200 mAh, Størrelse: 12 x 6 x 2,5 cm, Vægt: 123 gram, 1 USB-port, hvorfra der kan oplades: Output: 5V1A, 1 Micro USB-port til opladning af powerbanken: Input: 5V1A, Blå LED-pærer, der viser strømstatus, Indbygget beskyttelse mod kortslutning

Pris fra 159,- Køb Power Stone bank her

Indlægget Rejsetips: Powerbank til ferien indeholder affiliatelinks

Kilde: Taskeholic.dk

Skriv et svar