1000 tak
Alle indlæg Gæsteblogger Hverdag Kultur Læsestof til ferien Online iværksætteri Oplevelser Opskrifter Rejsetips Religion Udlandsdansker

1000 tak!

I weekenden nåede bloggen en ny milepæl, nemlig 1000 følgere på Facebook. 1000 tak til hver og en der følger mig, jeg er dybt taknemmelig for at I ønsker at følge mig og hver like på FB giver mig blot lyst til at fortsætte! Tusind tak til alle læsere/følgere!!!

I takt med bloggens stigende popularitet, oplever jeg også at flere af kontakter mig via enten mail eller privat beskeder på Facebook i forhold til forskellige spørgsmål om Tyrkiet, Alanya, udgifter ved at bo i Alanya, det at have en tyrkisk kæreste, livet som udlandsdansker mm.

Jeg bliver altid glad når jeg bliver kontaktet af læsere, og jeg vil altid gerne hjælpe der hvor jeg kan.

Har du også lyst til at kontakte mig enten med ris/ros eller spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte mig på danskityrkiet@gmail.com. For hurtigt svar, skriv en besked via Facebook.

Du er også meget velkommen til at kontakte mig eller skrive en besked i kommentarfeltet enten på Facebook eller på bloggen, hvis du har forslag til emner jeg skal skrive om på bloggen. Jeg synes selv at jeg har fået lavet en fin kombination af relevant indhold på bloggen, men jeg er også stadig åben over for nye input – så kom gerne med foreslag.

En lille konkurrence rammer snarest bloggen i anledning af de 1000 følgere.

Endnu en gang 1000 tak for jeres støtte, det varmer mit hjerte!
Skriv et svar