Alle indlæg Hverdag

Lær tyrkisk hjemmefra

For lidt tid siden skrev jeg et indlæg om at lære tyrkisk online via Babbel (læs det her). Når man benytter Babbel, sker undervisningen fra engelsk til tyrkisk. Hvis du ønsker at læse hjemmefra og gerne vil lære sproget fra dansk til tyrkisk, har jeg fundet disse muligheder:

 

ItemImage.aspxTyrkisk parlørkursus CD-ROM fra Talk More

Talk More er et parlørkursus for voksne, med hovedvægten på sprog til rejsebrug. Med Talk More lærer man udtryk, sætninger og dialoger inden for følgende emneområder: Alfabetet, hilsemåder, på restaurant, indkøb, finde vej, på hotel, i telefonen, nødsituationer, fritid samt forretning. Alle sætninger og dialoger er indtalt af indfødt mandlig og kvindelig speaker. Hver sætning eller dialog høres først på hjælpesproget, derefter på det nye sprog. Indeholder 70 minutters videomateriale i fjernsynskvalitet, mulighed for at optage sin udtale og sammenligne med speaker, 10 forskellige quizzer, samt ordbog og parlør der kan udskrives for hver sektion. Programmet er selvinstallerende og vælger automatisk hjælpesprog ved at læse computeropsætningen. Det installeres altså med dansk som hjælpesprog på computere med dansk opsætning. Hjælpesproget kan efterfølgende ændres til et af de andre sprog fra Talk More serien. Pris hos Saxo.com 399,- eller 279,95 hvis du har plusmedlemskab. Kan købes her.

 

ItemImage.aspxTyrkisk begynderkursus CD-ROM og Download fra Talk now

Talk Now er et begynderkursus for voksne, samt børn fra ca. 10 år. Indeholder ca. 600 ord. Man lærer på en underholdende måde de vigtigste ord og vendinger inden for områder som: vigtige ord, mad, farver, talemåder, kroppen, tal, tid, indkøb og lande. Man opbygger sit ordforråd og kan indtale og sammenligne med den indfødte speaker. Indeholder spil og tests af varierende sværhedsgrad, samt mulighed for udskrivning af billedordbog.Programmet er selvinstallerende og vælger automatisk hjælpesprog ved at læse computeropsætningen. Det installeres altså med dansk som hjælpesprog på computere med dansk opsætning. Pris hos Saxo.com 345,- eller 249,95 hvis du har plusmedlemskab. Kan købes her.Indlægget Lær tyrkisk hjemmefra indeholder affiliatelinks

 

 

 

Skriv et svar