alanya skilte, alanya skilt, nyt alanya skilt, i love alanya, alanya, alanya 2017, dansk i tyrkiet, dansker i tyrkiet, alanya blog, alanya blogger, udlandsdansker i tyrkiet
Alanya Alle indlæg Hverdag

Alanya skilte

De senere år er det blevet til flere Alanya skilte rundt om i Alanya, senest er det nye “Hollywood” skilt der er kommet ved Teras – med teksten I ♥ Alanya.

Men går man rundt i Alanya, kan man også finde skilte, fra flotte udsigtspunkter. Jeg har samlet lidt billeder frem fra nogle af mine ture rundt i byen.

Dette skilt står ude ved Oba´s strandpromenade (mener det er strand 4 eller 5) og giver en skøn udsigt over forbjerget, stranden, havet mm.

Disse Alanya bogstaver, som står ved ankomst til Alanya fra Antalya siden. For mit vedkommende er det nok det Alanya skilt jeg har besøgt allermest. Jeg nyder at gå turen derud, med de skønne omgivelser af havet, bjergene og bananplantagerne.

I ♥ Alanya – skal I da ikke snydes for. Skiltet er rigtig godt placeret, så man kan se det fra mange steder i Alanya – hjemme hos kan vi også se det fra balkonen.

Skulle der være nogle Alanya skilte der er gået min næse forbi, så skriv gerne en kommentar til dette indlæg.
 

Skriv et svar