Alle indlæg Hverdag Læsestof til ferien

Lær tyrkisk online

For godt og vel halvanden måned siden fortalte jeg om, at jeg var startet til tyrkisk undervisning her i Alanya (læs om det her). Siden da har jeg ikke skrevet så meget om det. Undervisningen er god og lærerig, men det er også begyndt at blive godt udfordrende. Vi startede 25 på holdet. Der er faldet nogle stykker fra fordi det blev for svært, så pt er vi 20 på holdet. I alt 5 test skal beståes for at man kan modtage et bevis når undervisningen er overstået. 3 test er nu veloverstået. De sidste 2 skal klares i løbet af den næste måned før holdet slutter i midten af marts.

Bor du i Alanya kan du også komme til at gå til tyrkisk undervisning. Alanyas kommune tilbyder nemlig tyrkisk undervisning til fastboende udlændinge med ikamet (opholdstilladelse). Læs mere om det her.

Men du kan faktisk også lære det online via Babbel, hvor det er muligt at lære 14 forskellige sprog online. Babbel kan både bruges på din bærbare eller hentes som en app i enten App Store eller Google Play.

Med Babbel kan du online lære et nyt sprog – det er nemt og effektivt, og kan ske i dit eget tempo og uanset hvor du befinder dig. Lær tyrkisk online her.


Indlægget Babbel – lær tyrkisk online indeholder affiliatelinks

 

Skriv et svar