kurs mod antalya, antaly tur, antaly gammel bydel, antalya tyrkiet, alanya blog, alanya blogger, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, rejseblogger
Alanya Alle indlæg Oplevelser

Kurs mod Antalya

Idag bliver der sat kurs mod Antalya i noget af det bedste selskab, nemlig sammen med Tea der også blogger fra hverdagen i Alanya.

Det er ikke første gang Tea og jeg er på tur sammen og som regel plejer vores udflugter at være lig med at opsøge nye viden ved blandt andet besøge forskellige museer, udforske nye steder mm. – og denne gang er selvfølgelig ingen undtagelse. Oprindelig var det meningen at det bare skulle være en dagstur, men for at få lidt mere tid sammen og for ikke at skulle stresse rundt i Antalya, lavede vi det hurtigt om til en 2 dags tur.

Vi har bestilt hotel i den gamle bydel – Kaleici. Jeg er personligt selv stor fan af den gamle bydel og glæder mig til endnu en gang at skulle overnatte der igen – vi har gjort det for lidt over 1 år siden. Hotellet i den gamle bydel er et lækkert boutique hotel, som har fået rigtig gode anmeldelser og som pga. vi er uden for sæson ikke kostede særlig meget.

I forhold til Alanya er Antalya i den grad en storby med et pulserende liv i byens gader, uanset tidspunkt på dagen. Jeg ser frem til et glædeligt gensyn med byen.

Kameraet er som altid pakket med i tasken, så jeg forventer at lave et opfølgende indlæg med turen til Antalya, som måske kunne inspirere flere til at tage en tur dertil.

Har du været i Antalya?