guld i tyrkiet, guld i alanya, købe guld i tyrkiet, hvorfor er guld billigere i tyrkiet, shopping i Alanya, købe guld i alanya, hvad kan med fordel købes i alanya, steffany diamond alanya, alanya blog, alanya blogger, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, guldsmykker tyrkiet, guldbutik alanya, guldsmed i alanya, alanya ældste guldsmed
Alle indlæg

Købe guld i Tyrkiet?

Mange ting kan købes med fordel i Tyrkiet, heriblandt læder, briller, tyrkiske tæpper, tekstil og selvfølgelig guld. I det daglige bruger jeg ikke så mange smykker og jeg har i mange år haft den holdning at jeg hellere vil have få som jeg er glad for, fremfor en masse jeg aldrig rigtig får brugt.

Pt. går jeg i det daglige med 2 guldringe, den ene er en elegant ring med et lille hjerte, som jeg forkælede mig selv med sidste år. Den anden ring fik jeg af svigermor kort efter min fødselsdag sidste år, en ring som betyder meget for mig, også selvom jeg tror svigermor havde bagtanker, da hun gav mig den. Ringen ligner nemlig en vielsesring og jeg tror det er svigermors måde at vise til omverdenen at jeg er afsat. Ja, man skal ikke undervurdere svigermor, hun er en snu dame. Udover de 2 ringe har jeg lidt andre smykker, som jeg med jævne mellemrum bruger, størstedelen er smykker jeg har købt selv gennem årene.

Da jeg ikke køber smykker så ofte, går jeg meget op i at det er en god kvalitet og jeg foretrækker at købe smykker i guld, som jeg kan have glæde af mange år fremover. Jeg har gennem årene både købt smykker der var færdiglavede, men har også fået et par gange fået lavet smykker på specialbestilling.

Det er billigere at købe guld i Tyrkiet end i Danmark, det indså jeg allerede for mange år siden og derfor har jeg også de sidste 10 år kun købt guldsmykker i Tyrkiet. Prisen på guld er den samme i hele verden, men pga. arbejdskraften samt skatter og afgifter er billigere i Tyrkiet, er det muligt at spare op til 30-50 % (i nogle tilfælde mere) ved at købe guld i Tyrkiet fremfor i Danmark. Der kan være mange penge at spare ved at købe smykker i Tyrkiet – uanset om du foretrækker guld- eller sølvsmykker.

En af de butikker jeg typisk handler hos, når der skal handles smykker er Steffany Diamond.  Steffany Diamond er Alanyas ældste guldbutik, centralt placeret i Alanya og her finder man noget for enhver smag og pengepung. Butikken startede tilbage i 1983 og har mange trofaste kunder.

Steffany Diamond tilbyder gratis pickup, samt gratis rens og polering af dine smykker.

Mail: info@steffanydiamond.com

Facebook: Steffany Diamond

Tlf nr.: +90 242 512 10 69

Ønsker du at handle hos Steffany Diamond, så husk at sige at du har hørt om butikken via Dansk i Tyrkiet og så får du automatisk 20 % rabat på dit køb.

I samarbejde med Steffany Diamond, giver butikken et gratis smykke til alle bloggens læsere, hvis du downloader og viser dette gavekort.