boutique hotel i antalya, kurs mod antalya, antaly tur, antaly gammel bydel, antalya tyrkiet, alanya blog, alanya blogger, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, rejseblogger, antalyatur, boutique hotel tyrkiet, boutique hotel antalya, 1207 boutique hotel
Alle indlæg Antalya Oplevelser

Overnatning på 1207 Boutique hotel i Antalya

For snart 2 uger siden var jeg på en Antalyatur – et glædelig gensyn med en hyggelig by, som jeg altid nyder at komme til. De fleste gange jeg har været i Antalya, har det typisk været en endags tur.

Men vil man gerne opleve lidt mere af Antalya by, kan det godt betale sig at tage en overnatning i Antalya og gerne i den gamle bydel Kaleici.

Boutique hotel i Antalya

Det kan vist ikke komme bag på nogen, at jeg er vild med boutique hoteller – i Alanya står boutique hotellet Lemon Villa også højt på min liste over hoteller jeg gerne vil besøge. Men det føles lidt spøjst at tage på hotel så tæt på hjemmet, derfor er det mere nærliggende når turen går udenfor Alanya. Tea deler heldigvis den samme fascination, så da der skulle vælges hotel til vores Antalyatur, var der ingen tvivl om at det skulle være et boutique hotel. I Antalya har jeg tidligere boet på et boutique hotel sammen med Tea – Mia hotel hvor vi boede i suiten med god udsigt udover en del af den gamle bydel og havet! Eneste ulempe ved det værelse vi fik der, var at der var glasdør mellem toilet og soveværelse, som blev lige grænseoverskridende nok da vi var to veninder afsted.

Denne gang kiggede vi på lidt forskellige, men endte hurtigt med at bestemme os for boutique hotellet 1207. Selve bygningen som hotellet befinder sig i er fra 1881, bygningen er siden hen blevet renoveret og for 3 år siden åbnede boutique hotellet. Opholdet på hotellet var en god oplevelse, dels pga. de hyggelige omgivelser, den gode atmosfære, men lige så meget pga. det opmærksomme og hyggelige personale. Eneste minus var at der ikke var så mange gæster på hotellet, så derfor var der ikke den store morgenmadsbuffet som vist på billederne fra hotellet. Men pyt morgenmaden var stadig super lækker. Hotel 1207 har 15 værelser med aircondition, som er fint indrettet. Hotellet ligger med en god placering til at man kan gå rundt og besøge en masse attraktioner, spisesteder, shopping mm., hvilket vi nød godt af.

Jeg er helt vild med den gamle bydel og kan få flere timer til at gå med at snuse rundt i de små gader og finde sjove butikker og nyde synet af de gamle huse.

Vi havde 2 skønne dage i Antalya med flere gode oplevelser, som fortjener et indlæg hver for sig – der kommer derfor flere Antalya indlæg de kommende dage. Lidt billeder fra Antalya kaleici:

 

Antalyas kattepark ikke langt fra Kaleici
Klokketårnet, som markerer den tidligere bymur ind til den gamle bydel, er et ikonisk symbol på Antalya.

Indlægget Antalyatur indeholder affiliatelinks