Kappadokien tur, nevsehir, luftballon kappadokien, oplevelser i tyrkiet, seværdigheder i tyrkiet, alanya blog, alanya blogger, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, dansker i tyrkiet, dansk i tyrkiet
Alle indlæg Hverdag Kappadokien Oplevelser

Kappadokien tur
De læsere der følger mig på Facebook og/eller Instagram, har nok ikke kunnet undgå at se at jeg i sidste uge var på en Kappadokien tur.

Jeg har efterhånden været i Kappadokien nogle gange og hver gang lærer og ser jeg noget nyt, som finder nye spændende områder der skal afprøves – det er helt sikkert et område jeg aldrig bliver mæt af.

Kappadokien er intet mindre end fantastisk og et sted som jeg aldrig bliver træt af at rejse til. I lørdags kom jeg hjem efter en skøn Kappadokien tur og allerede nu kribler det i hele kroppen efter at komme afsted igen. Og faktisk går der ikke mange dage før kursen atter går der til, men denne gang er det op til svigerfamilien som bor tæt ved Kappadokien.

Når turen atter går der til, starter jeg med en tur til Nevsehir, i Nevsehir bor svigerinden med mand og 2 børn, derefter går turen videre til den lille landsby hvor svigerforældrene bor, ca. 60 km fra Nevsehir. Ude i landsbyen kan man ikke rigtig se disse formationer som Kappadokien er kendt for. Men på en af markerne ikke så langt fra hjemmet, findes en større grotte, som har haft forskellige funktioner gennem tiden. Min bedre halvdel kan fortælle mange historier om hvordan han har overnattet derude sammen med onklen, mens de har passet på familiens får.

I Nevsehir kan man se flere af disse formationer som Kappadokien er kendt for, jeg har endnu ikke haft tid til at udforske dem – men mon ikke det nåes en dag. Og hvad endnu bedre er at, man under/ved Nevsehir har fundet et kæmpe underjordisk by, som man forventer der åbnes for offentligheden indenfor de kommende år. Det glæder jeg mig til, da jeg er fascineret af de underjordiske huler/byer – se billeder her fra da jeg besøgte en af de største underjordiske byer, nemlig Derinkuyu.

I får lige lidt billeder herfra min seneste tur:

Uanset hvor mange fantastiske billeder man tager i Kappadokien, så er området ikke nær så storslået på billeder, som det er i virkeligheden. Kappadokien skal opleves!
 

Skriv et svar