Alle indlæg Hverdag

Johnny Hansen koncert i Alanya

Igår deltog jeg ligesom så mange andre skønne deltagere til en koncert med Johnny Hansen m. Countryband –  et godt arrangement arrangeret af Eurodan i samarbejde med LeGrille. Koncerten foregik på Mari Tiki Beach og gik over alt forventning. Det var en rigtig god aften med højt humør, lækker mad og god musik. Til festen deltog mere end 400 glade gæster.

Det var ikke mange billeder det nåede at blive til, så I får et lille mix af et par af mine og kærestens billeder. Jeg var så heldig at B. dukkede op, han arbejder ellers alle dage pt., men havde fået aftenen fri uden at fortælle mig om det. Han dukkede derfor op til koncerten for at overraske – dejligt at have en kæreste der tænker på den måde og der er ingen tvivl om at jeg er glad for sæsonen stille og roligt daler så vi får noget mere tid sammen.

Skriv et svar