Alanya i oktober
Alle indlæg Rejsetips

Alanya i oktober?

Alanya i oktober? Har du fået nok ferie i år? Eller drømmer du om (endnu) en tur til Alanya eller andre spændende steder i Tyrkiet i løbet af oktober?

Vejret hernede er stadig skønt, så har du stadig lidt ferie til gode eller har mulighed for at rejse i løbet af oktober, så kan jeg i den grad anbefale en tur til Alanya/Tyrkiet pt.

Her er endnu lidt gode grunde til komme en tur herned:

  • Gode shoppingmuligheder – læs mere her
  • Den lave kurs = få mere for pengene
  • Lækkert mad – Tyrkiet har et af verdens bedste køkkener
  • God mulighed for masser af aktiviteter og oplevelser – læs mere her
  • Masser af skønne områder med skøn natur og flotte udsigtspunkter

Du kan blandt andet finde din billet her:

Momondo er en side der hjælper dig med at booke fly, hotel og bil på tværs af tusindvis forskellige flyselskaber og rejsesider. Jeg kender flere i min omgangskreds der har benyttet Momondo og sparet minimum 150 kr i for hold til hvis de have bestilt billetten direkte fra flyselskabets side.

Men det hænder at Skyskanner er billigere end Momondo, så det kan også betale sig at tage et kig her – når du er på jagt efter billige flybilletter. Se Skyskanners hjemmeside her.

 

Sunweb er et af de selskaber som har flest guider i Tyrkiet, samt et stort udvalg af rejser i alle prisklasser og hoteller med og uden all inclusive. Tidligere i år delte jeg indlægget med gode bud på populære hoteller i alanya – se her.

Primo Tours er et 100% dansk selskab, som værner meget om dets værdier og gode service. Primo tours har billige rejser til Tyrkiet og gode danske guider som sætter gæsten i centrum.

Mulighederne er mange – hvor plejer du at søge efter din flybillet? Del gerne din erfaring, måske andre kan få glæde af den.

Indlægget Alanya i oktober indeholder affiliatelinks

 

Skriv et svar