regnvejsdage i alanya
Alle indlæg Hverdag

Regnvejrsdage i Alanya = hyggedage

Disse dage er regnvejrsdage i Alanya. Efteråret er for alvor kommet, hvilket betyder de kommende måneder kommer til at byde på skiftende vejr. Igår og idag har været og er våde dage, mens de kommende dage ser ud til at holde sig tørre, solrige og temperaturen skulle blive op mod 25 grader.

Regnvejret er selvfølgelig surt, hvis man er her på ferie, men det er risikoen når man vælger at tage på ferie nu.

For mig er regnvejrsdagene lig med hyggedage, hvor man bliver i nattøjet det meste af dagen og får gjort nogle af alle de gøremål herhjemme som ellers er blevet udskudt. Særligt hen over sommeren har jeg udskudt en del mindre gøremål pga. travlhed. Men det er også de dage hvor der bruges tid på at sove længe, afprøve nye opskrifter, bages rugbrød, se film, fordybe sig med en god bog og selvfølgelig bruge kvalitetstid med kæresten (de timer han er hjemme inden jobbet kalder) osv.

Men dette efterår og vinteren har jeg også bestemt mig for at jeg skal bruge på at bare at være mig, der skal tænkes lidt over hvad jeg ønsker for hverdagen og fremtiden, og så vil jeg gå lidt mere i dybden med nogle af de ideer og projekter som jeg har haft i tankerne længere tid.

Men jeg kan også afsløre at de kommende måneder kommer også til at gå med et fedt projekt, som under noget tid har været undervejs med 2 af mine sejeste piger – et projekt som jeg er sikker på flere af jer læsere vil blive begejstret for.
Skriv et svar