hobbybutikker i alanya, hobbybutik i alanya, købe perler i alanya, perlebutik i alanya, smykkebutikker i alanya, shopping i alanya, alanya shoppingtips, stofbutikker i alanya, billig stofbutik i alanya, kreabutikker i alanya, hvad kan købes med fordel i tyrkiet
Alanya Alle indlæg Bloggen anbefaler Hverdag

Hobbybutikker i Alanya

Det er meget forskelligt hvad folk køber med hjem fra ferien i Alanya. Nogen fylder kufferten med souvenirs, andre med tøj, tasker eller specialvarer. Og så er der dem, der fylder kufferten med hobbyting. I dette blogindlæg har jeg valgt at sætte fokus på hobbybutikker i Alanya.

Flere har efterspurgt hobbybutikker i Alanya, altså butikker med kreative ting f.eks. Broderigarn, perler, hobbymaling mm.

Listen er lavet ud fra de butikker som jeg selv kender til, samt butikker som nogle af jer søde følgere har anbefalet. Kender du hobbybutikker der ikke er på listen så sig til.

Jeg har af gode grunde ikke styr på de forskellige priser eller kan svare på om I kan finde en speciel slags perle mm. Der bliver I nød til selv at besøge butikkerne, når I kommer til Alanya. Listen er lavet for at holde styr på nogle af alle de hobbybutikker der er i Alanya, så flere forhåbentlig kan få glæde af dem. Kender du en hobbybutik i Alanya, som jeg ikke har på listen, så tøv ikke med at kontakte mig.

Find din favorit hobbybutik i Alanya

Når man går langs hovedgaden i Alanya, er hobbybutikker ikke just det man tænker på. Men bevæger man sig op i det gamle bazarområde eller en tur op til 25 meter og de små sidegader der er der, finder man et hav af forskellige slags hobbybutikker, som også er velbesøgt af de lokale.

garnbutikker i ALanya, garnbutikker i tyrkiet, købe garn i Alanya, købe garn i tyrkiet, billigt garn tyrkiet, shoppingtip alanya

Køb billigt garn i Alanya

Garn er noget af det, som rigtig mange fylder kufferten med og her er da også nogle gode penge at spare for strikkekyndige. For nyligt delte jeg en længere liste med garnbutikker i Alanya, som mange allerede har fået glæde af. Den har jeg ikke tænkt mig at gentage her i dette blogindlæg. Men du kan finde hele listen ved at trykke her.

Bursa Ucuz Kumas Pazari

Udefra ser denne stofbutik i centrum af Alanya ikke ud af meget. Men så snart man træder ind af døren, opdager man hurtigt at man er i stofhimlen med de mange rækker af stof i alverdens farver og print. Her er uden tvivl noget for enhver smag og prismæssigt er det noget billigere end i DK.

Tyrkiet er en vigtig spiller på verdensmarkedet inden for tekstilindustrien og er kendt for sin kvalitet, innovation og håndværkstraditioner. Landet tilbyder et bredt udvalg af tekstilvarer til både indenlandsk og international handel.

Find lokation her

Çetinkaya Kumaş

Ikke langt fra den første stofbutik, finder man flere. I det hele taget ligger der mange sjove og skønne butikker med kreative ting, når man først bevæger sig op i de små sidegader og lidt væk fra de klassiske turistgader. Çetinkaya Kumaş butikken er lidt mindre til gengæld er kvaliteten der inde i rigtig lækker kvalitet, særligt sammenlignet med mange danske stofbutikker. Helt klart også et besøg værd.

Find lokation her

Hanemli hobbybutik – for kreative sjæle

Jeg fik øjnene op for denne skønne butik, for et par år siden, da jeg var sendt på jagt af Eurodan Alanya, for at finde en hobbybutik, der forhandlede broderigarn. Broderigarn er nemlig ikke noget man finder i særlig mange garnbutikker. Hanemli har eksisteret mange år i Alanya, serviceniveauet er højt og det er altid en god oplevelse at være der. Og en vigtig ting, her er priserne de samme for både lokale og turister

Hanemli har et stort udvalg af broderigarn, knapper, perler, stof, nåle og de skønneste blonder, for bare at nævne lidt af det. Ægteparret der har butikken er de sødeste og hjælpsomme mennesker, som taler/forstår lidt engelsk.

Find butikken lige her: https://www.facebook.com/hanimeli.alanya

Følg også gerne på Instagram: http://www.instagram.com/hanimeli.alanya

KAAN accessories

I centrum, ikke langt fra PTT og Villa Okan restaurant ligger der KAAN accessories, hvor man både kan købe færdige smykker og alverdens ting til at lave egne smykker. Et sandt paradis for kreative sjæle i alle aldre. Jeg er gået forbi butikken et hav af gange, men da min bror efterlyste et steder at købe perler ved hans besøg i vinters, så var det omsider tid til at besøge butikken. Og perler som vi var på jagt efter, havde de en masse af.

Find butikken her på Facebook her

Boncuk Dünyasi

Endnu en perlebutik i Alanya, som jeg ved er meget populær i Alanya, er denne, som ligger på et hjørne ved 25 meter gaden. Her finder man alt hjertet begærer af perler, natursten og andre kreative ting til at lave smykker. De ægte perler der forhandles i butikken er på niveau/lidt billigere, med det der kan købes på nettet i DK. Øvrige smykketing er billigere og så er der et lidt andet udvalg end hvad man finder i DK.

Find lokation her


SM Tasarim Atölyesi

Er du kreativ anlagt eller på jagt efter en værtindegave i Alanya, så slå et smut forbi SM Tasarım Atölyesi ved det nuværende fredagsmarked.

Ejeren Seda, laver fine vaser, krukker, pynteting mm., som er malet af hende. Det er også muligt at købe f.eks. en rå krukke eller figurer og male selv.

Find butikkens lokation her

Følg også gerne SM Tasarim på Instagram

Ipek Dünyasi – kunsthåndværksbutik i Alanya

Endnu en butik, for jer der holder af at brodere. Her finder du alt hvad du skal bruge til at brodere. Butikken er særlig populær blandt tyrkiske lokale kvinder, der køber materiale til at lave fine hjemmebroderede duge mm. til hjemmet.

Find butikkens lokation her

Følg butikken her på Instagram

Uğurlu sanat Evi – kunstatelier i Alanya

Er man til at male, decoupage og dekoration, så ligger der på vejen ved siden af den gamle LC waikiki i centrum, denne lille skønne butik. Hvor man blandt andet finder hobbymaling, men også en masse skønne ting at male på. Dekorer f.eks. en brødbakke, et lille bord, fine æsker eller hvad end du har lyst til.

Find lokation lige her

Find inspiration til kreative projekter på butikkens Instagramside

Dreamart Atölye

Her finder man et stort udvalg af diverse hobbymaling samt figurer man kan male. En lækker butik, hvor man hurtigt kan købe sig fattig.

Find butikkens lokation her

Følg butikken her på Facebook


La Vita Tasarim

Er du kreativ og elsker figurer, så kan også du gå amok her. Butikken har stort set alt i træ, figurer i gips, glasfiber og polyester samt masser af hobbymaling, så man selv kan male tingene. Alt er til meget rimelige priser.

Find butikkens lokation her

Følg også gerne med på Instagram her

Listen bliver løbende opdateret….

Udover de nævnte ting, kan man finde blandt andet karton og hobbyting i 82 Sali Pazari butikkerne og hos de fleste boghandlere

Bloggen tjener intet på anbefale de forskellige hobbybutikker i Alanya. Listen er lavet for at hjælpe rejsende til Alanya og da det er noget jeg ofte modtager spørgsmål om.