4 dage tilbage, gæsteblogger, alanya, tyrkiet, rejser til alanya, alanya ferie, hvordan er alanya, alanya blog, alanya blogger, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, hverdagen i tyrkiet, hilsen fra alanya, pure skincare alanya, sunway apart hotel
Alle indlæg Gæsteblogger

Gæsteblogger: Hilsen fra Alanya

Dagens indlæg er en hilsen fra Alanya – hilsnen er fra Tina som endnu en gang gæsteblogger. Tina rejser normalt til Alanya 8-10 gange om året og nu synger ferien efterhånden på sidste vers:

Så er endnu en uges skøn ferie i Alanya ved at nærme sig slutningen. Ugen har budt på total afslapning ved poolen på Sunway Apart Otel,som er mit faste bosted i Alanya.

En tur i hamam og en udflugt til Dim Cay blev også nået. Dim cay er bestemt en tur værd at besøge, ved en af de mange restauranter og nyde et overdådigt måltid med alt hvad hjertet begærer.

Idag står den på et besøg hos en kosmetolog (Pure Skincare), som skal lave permanente øjenbryn på mig, spændende! Pure Skincare så dagens lys i 2017 og er drevet af dansk/tyrkiske Bilge, som har mange tilfredse kunder. Bilge er en super dygtig kosmetolog, som laver et flot stykke arbejde – hver gang.

Hvis vi undgår en strejke i Danmark denne måned,så er jeg tilbage i skønne Alanya om tre uger igen. Snupper lige en uge sidst i april inden den står på fem ugers total afstressning hernede fra sidst i maj! Stor glædelse dertil….

🇹🇷🇹🇷

 

Tina har som mange gengangere i Alanya sine faste steder hun holder til. Af ren og skær nysgerrighed, hvilke steder skal du som læser forbi hver gang du gæster Alanya?