de gamle huse i alanya
Alle indlæg Hverdag

De gamle huse i Alanya

Har du gået eller kørt lidt rundt i Alanya, har du helt sikkert ikke kunne undgå at ligge mærke til de gamle huse i Alanya. Husene står lidt forskellige steder og nogle i klart bedre stand end andre. Der er da også en del af dem, der har fået en større renovation de senere år.

De gamle huse har længe fascineret mig, dels pga den historie de bærer, hvor jeg kan bruge lang tid på at forestille mig hvordan folk har boet der og hvordan det har set ud. Men lige så meget fascinerer de mig, fordi jeg drømmer om en dag, at kunne flytte ind i et af disse gamle huse og selv sætte det i stand.

De fleste af jer læsere vil nok ryste på hovedet af mig (det gør hvert fald de fleste af dem i min omgangskreds) i forhold til mit kærlighedsforhold til disse gamle huse. For hvorfor købe et gammelt hus, når man kan få så mange lækre nybyggede boliger i Alanya og omegn til de samme penge eller endda billigere? De nye boliger siger mig ærligt talt ikke så meget. Jo, selvfølgelig er de flotte,  i moderne design og helt sikkert også nemmere at indrette. Men jeg kan bedre lide tanken om et hjem med liv, sjæl og en historie, og det har de gamle huse.

Men det er en drøm der nok kun bliver en drøm, for af hvad jeg har hørt skulle de været MEGET dyre og på nuværende tidspunkt er de fleste ubeboelige – så et køb af et af de gamle huse vil også kræve at jeg/vi kaster en god portion penge efter at få sat det i stand. Så med den smule bloggen tjener på nuværende tidspunkt er der utrolig lang vej til der bliver råd til at få udlevet den drøm. Og som min bedre halvdel gang på gang påpeger, hvorfor investere i et gammelt hus i Alanya, når hans familie har et gammelt hus i Abusagii.… I mit hoved er det bare ikke det samme, når vi nu har vores hverdag i Alanya.

de gamle huse i alanya

De gamle huse i alanya

de gamle huse i alanya

de gamle huse i alanya

de gamle huse i alanya

Hvad synes du om de gamle huse i Alanya?
1 thought on “De gamle huse i Alanya”

  1. Jeg er også meget fascineret af de gamle huse i Alanya. Det gør ondt at se dem forfalde, der er dog heldigvis et par af husene, der er blevet smukt renoveret de seneste år.
    Jeg tænker altid på, tænk hvis de huse kunne tale…sikke nogle historier de kunne fortælle.
    Jeg håber det en dag vil lykkes for dig at komme til at eje et af disse fantastiske huse.
    Tak for en spændende og interessant blog.
    Glædelig jul

Skriv et svar