Alanya Alle indlæg Gæsteblogger Hverdag

Gæsteblogger: Update fra Tina

Dagens indlæg er en hilsen fra danske Tina som endnu en gang gæsteblogger. Tina rejser normalt til Alanya 8-10 gange om året, hvor hun hver gang bor på samme hotel, der føles som hendes andet hjem.

Inden jeg tog til landsbyen, hvor jeg befinder mig disse dage, havde jeg fornøjelsen af omsider at møde Tina face-to-face, indtil da har vi kun skrevet sammen. Tina er en herlig person og der ingen tvivl om hun elsker Alanya og som mange andre drømmer Tina også om en dag at udskifte hverdagen i Danmark, med en i Alanya. Da jeg mødtes med Tina, havde vi længere snak om det at flytte til Tyrkiet, mulighederne for job i Alanya og hvordan det er at bo her. Tina har længe overvejet det og er bange for en dag at fortryde at hun ikke handlede på sine tanker, derfor kunne jeg kun opfordre Tina til at gør alvor af det en dag.

Det kræver en del overvejelser at skifte den danske hverdag ud med en tyrkisk. Udefra ser det for mange ud som det er lykken og det er det da også for en del, men det bliver også hverdag her og får man ikke opbygget sig en hverdag og netværk meget hurtigt, kan man hurtigt komme til at føle sig ensom. Mit bedste råd er altid man prøver med 3,6 eller 12 måneder og ser om det er noget, før man tager det fulde spring. Læs gerne mere i indlægget Skal jeg flytte til Tyrkiet?

Og nu til Tinas hilsen:

Atter engang i Dk igen efter en skøn og varm uge i Alanya. Temperatur på ca. 30 grader indbød mest til afslapning ved poolen. Dog stod den en enkelt dag på tur i bjergene med afslutning ved Dim Cay,en skøn og fantastisk smuk tur.

Den sidste dag blev jeg tatoveret hos Freedom Tattoo, et sted som klart kan anbefales! Gratis Pick up og endda til tiden! Tre flotte tatoveringer blev det til, jeg vil klart besøge dette sted igen. Og ja… jeg er tilbage i Alanya om tre uger og denne gang bliver det virkelig ferie og afslapning og besøg hos gode venner dernede, da jeg skal være der i 5 uger! Glæden vil ingen ende tage, det bliver så skønt! Slutter dette oplæg med lidt sommer fra Dk, det ser ud til at solen endelig har fundet vej hertil.🌞🌞🌞