weekend i abusagi, kappadokien, nevsehir, abusagi, abusagii, tyrkiske svigerforældre, tyrkisk landsby, dansk i tyrkiet, dansker i udlandet, dansker i tyrkiet, alanya blog, alanya blogger
Alle indlæg Hverdag Oplevelser

Forlænget weekend i Abusagi

I aften sætter jeg kursen mod Abusagi – noget som jeg har overvejet længe og nu omsider har valgt at gøre alvor af. Tankerne startede egentlig af at jeg i lang tid har været lidt for “god” til at tage andres problemer på mine skuldre og trængte til at stikke lidt af og blive forkælet et par dage. Jeg tager snart til DK, hvor jeg helt sikkert også vil blive forkælet, men jeg ønsker med denne tur også at styrke forholdet til min svigerfamilie.

Min sidste tur til Abusagi var i slutningen af november, hvor svigermor skulle følges hjem – læs mere her. Sidste gang havde jeg Tea med. Denne gang ville jeg egentlig gerne have kæresten med, men da han ikke kan komme med pga travlhed på arbejdet, tager jeg afsted alene.

Jeg har egentlig gået og leget med tanken noget tid og tror det er et par måneder siden at jeg for første gang begyndte at snakke med min bedre halvdel om det. Udover han syntes jeg skulle vente til det var blevet lidt varmere, så jeg kunne opleve noget mere, er han lykkelig over at jeg kommer så godt ud af det med hans familie.

Ved de seneste mange samtaler med svigerfamilien, har de gang på gang spurgt hvornår vi eller jeg kom på besøg. OG derfor var der da også meget glæde i deres stemmer, da vi for et par uger siden ringede og fortalte at jeg ville komme på en forlænget weekend i Abusagi.

Hvad dagene præcis skal gå med mens jeg er der, ved jeg endnu ikke. Men svigerfar har sig en klar ide om at jeg skal lære at køre hans traktor og så kommer vi nok også til at tilbringe en dag i Nevsehir, hvor min svigerinde og hendes mand og 2 børn bor.

Men jeg glæder mig til at få nogle dage hvor jeg kan få tankerne lidt væk, få oplevet lidt andet og mere af byen/området (sidste gang var det alt for koldt udendørs), opleve lidt mere af mine svigerforældrenes hverdag og så vil turen også være en oplagt mulighed for mig til at få trænet mine tyrkiske kundskaber.

Eneste minus ved turen er at jeg kommer til at få nogle dage med et rigtigt tyrkisk toilet.

IMG_4587

Og jer kære læsere, I skal regne med nok at blive bombarderet med en masse billeder. 😉
Skriv et svar