dyrlæge i alanya, dyrlæge alanya, alanya billeder, stemningen, zencefil cafe alanya, zencefil alanya, tyrkisk morgenmad, tyrkisk brunch, serpme kahvalti, alanya blogger, alanya blog, dansk i tyrkiet, dansker i udlandet,
Alle indlæg Hverdag

Dyrlæge i Alanya

For nogle måneder siden flyttede Nala ind i vores hjem (læs med her) og hun har været elsket fra dag 1. Men med Nalas indflytning, skulle vi pludselig til at tænke over flere ting. Vi skulle have styr på det nødvendige udstyr såsom foder, kattetoilet, kradsetræ, lidt legetøj osv. Vi skulle til at tænke over opdragelse af det lille væsen. Men en af de ting der fyldte mest, var at få fundet en dyrelæge til hende, der både kunne hjælpe med kontrol, vaccinationer, sterilisation mm.

Da vi skulle finde en dyrlæge i Alanya, kunne vi bare have taget den først og den bedste. Men fra min egen erfaring med læger, hvor jeg desværre har haft et par dårlige oplevelser, gik jeg meget op i at vi fik fundet en god dyrelæge. Efter vi havde snakket med lidt forskellige dyrlæger, faldt valget på Meltem’s Veteriner Kliniği drevet af Meltem Arslan. Meltem har jeg hørt flere positive omtaler om.

Meltem er en sød og rolig dyrlæge, som går meget op i sit arbejde og sine patienter. Meltem er vant til at have udlandske kunder og snakker fint engelsk, hvilket også var et af mine krav ved valget af dyrelæge. Jeg forstår en del tyrkisk, men de fagudtryk der bruges inden for det fag, har jeg ikke styr på, derfor var det vigtigt at kommukationen var i orden.

Igår kom dagen for Nalas sterilisation og det var med et tungt hjerte at vi tog hen og afleverede hende i går formiddags. På den ene side vidste jeg godt at det var det bedste for hende, på den anden side var tanken om det indgreb (og efterfølgende smerte) som ventede Nala, svær at udholde. Heldigvis vidste jeg at Nala var i trygge hænder hos Meltem.

Nala kom hjem igår eftermiddags og har det godt efter omstændighederne.

Er du/I på jagt efter en dyrlæge i Alanya, kan jeg anbefale Meltem, hvis klinik ligger centralt placeret i Alanya. Se hendes hjemmeside her www.meltemsvet.com eller via Facebook. 

 

 

Skriv et svar