alanya kunst og turistfestival, alanya turistfestival, alanya festival, alanya havn, søndag i alanya, alanya billeder, stemningen, zencefil cafe alanya, zencefil alanya, tyrkisk morgenmad, tyrkisk brunch, serpme kahvalti, alanya blogger, alanya blog, dansk i tyrkiet, dansker i udlandet,
Alle indlæg Hverdag Oplevelser

En tur på Alanyas kunst og turistfestival

Det sidste lange stykke tid har der ikke været meget tid til kvalitetstid herhjemme, for med en kæreste der har arbejdet på fuldtryk og mig der har været på adskillige ture, så har timerne sammen ikke været mange.

Men igår lykkedes det, vi havde ikke lagt de store planer. Men da jeg syntes at han skulle opleve lidt andet end bare hjemmet og arbejdet, fik jeg lokket ham med en tur på Alanyas kunst og turistfestival.

Til jer der ikke har hørt om den bliver festivalen holdt på havnen d. 20.-22. maj og det er 17. gang at Alanya afholder festivalen. Festivalen består blandt andet af udstillet kunst, en masse små hyggelige boder og forskellige koncerter. Læs mere om den her. 

Vi valgte bevidst at tage derned lidt senere på dagen, for ikke at gå i bagende sol, på den måde fik vi oplevet festivallen både i dags- og aftenlys. Stemningen på festivalen var rigtig hyggeligtog selvom det nogle steder var lidt svært at komme i gennem menneskemyldret, var det dejligt at se at så mange mennesker havde valgt at slå en tur forbi festivalen.

Her kan I se lidt billeder fra vores tur:

Der blevet serveret alverdens lækkerier

Der var en del babykameler på festivalen

På en stand, havde en kunstner hygget sig med at lave kreere billeder på vandmeloner

Der blev serveret ayran, lavet på gammeldags manér.
 

Skriv et svar