Nu med kat
Alle indlæg

Nu med kat!

Man har vel altid et standpunkt, indtil man tager et andet! Jeg har i mange år sagt at jeg ikke skulle have et kæledyr, særligt skulle jeg ikke have en kat! Det seneste måneder har vi herhjemme snakket om at det kunne da være hyggeligt en dag at få en hund (og ikke en kat!), men det har kun været drømme.

16466593_10154973419232445_1707127538_o

I sidste uge, overraskede kæresten mig med at komme tidligere hjem fra job, med denne lille guldklump. Først vidste jeg ikke rigtig hvordan jeg skulle reagere, men på kort tid fik den lille mis charmeret sig godt ind i mit hjerte og nu kan jeg ikke forestille mig at skulle undvære hende igen.

Den seneste uge er gået med at sætte sig ind i det at være katteejer og få styr på alt det praktiske. Hun er skøn lille kattekilling, legesyg, fræk og samtidig en hyggetrold der er meget kontaktsøgende.

Nu er det eneste der mangler at vi finder et navn til hende. Har I nogle gode foreslag til navn?
 

1 thought on “Nu med kat!”

Skriv et svar