Bestil din sommerferie, alanya ferie, tyrkiet ferie, tilbudsrejser tyrkiet, tilbudsrejser alanya, alanya 2018, alanya billetter, billige billetter alanya, alanya bloggen, alanya blog, alanya blogger, dansk i tyrkiet, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, dejlige alanya, alanya i januar
Alle indlæg Hverdag

Dejlige Alanya

Den dejlige Alanya,  som viser sig fra sin bedste side denne vinter.

Jeg har efterhånden været i Alanya i en del vintre, både de vintre hvor jeg har boet her fast, men selv inden jeg flyttede hertil besøgte jeg Alanya en del om vinteren. Og der er ingen tvivl om at denne vinter indtil videre har været den bedste vinter jeg har oplevet her. Vejret har vist sig fra sin bedste side mange af dagene og regnvejrsdagene har indtil videre været få – til gengæld har det givet en del vand når det først har regnet.

Jeg nyder virkelig det gode vejr når det er her og prøver at komme så meget ud som muligt. Her et lidt billeder fra nogle timer der blev nydt udendørs igår i godt selskab.

Ikke en sky på himlen! De første par billeder her er taget fra et af udsigtspunkterne fra forbjerget, som vi kørte en tur op med svævebanen. Heroppe kunne man tydeligt se sneen der ligger i bjergene bag Alanya.

Størstedelen af eftermiddagen blev brugt ved Damlatas, hvor det vrimlede med mennesker alle steder. På cafeer og restauranter sad flere og nød deres kaffe, mens solen varmede deres kroppe. Flere havde slået til ro i Damlatas parken og ved legepladserne var der proppet med legeglade børn og lige så glade voksne. Skolerne har vinterferie de næste to uger her, så glæden hos mange af børnene var da også ekstra stor igår.

Sol.sunweb.dk - generelt banner

Skriv et svar