alanya i januar, vinter i alanya, sne i alanya, alanya blog, alanya blogger, alanya rejseblog, tyrkiet rejseblog, tyrkiet blogger, tyrkiet blog, dansker i tyrkiet, dansk i tyrkiet, hverdagen i tyrkiet
Alle indlæg Hverdag

Billeder fra Alanya i januar

Denne vinter i Alanya har været anderledes i de tidligere jeg har oplevet her, da den har været meget mildere end den plejer. Hvilket har betydet at der ikke har været så koldt som der plejer på denne årstid. På mange punkter har det været skønt, for det har gjort at en stor del af dagene har kunne nydes udenfor.

I torsdags kom kulden da for alvor og mindede os alle om hvor koldt der kan være i Alanya under vinteren. Men det har været skønt flere dage bare at kunne nyde solens stråler her i Alanya i januar. Det er derfor også blevet til flere lange gåture denne måned, dagens indlæg er fyldt med billeder fra min gåtur igår.

Har du været i Alanya i løbet af de sidste år, har du nok helt sikkert lagt mærke til rammen der står ved Alanya havn, hvor mange turister og fastboende årligt tager masser billeder. Rammen har da også fået skiftet tal, så der nu står “Alanya 2018”.

Ikke langt fra Alanyas kommunekontor, står flere stenskulpturer, som er resultatet af den stenhuggerdyst der var tilbage i januar. Der er flere flotte i mellem, men denne er klart min favorit og at den står og spejder hen mod Alanyas fyrtårn (som er et af mine favoritsteder i Alanya), gør den kun bedre.

I skal da også lige have lov at se den forfra.

Denne skulptur er også ret fin.

Jeg har gået op og ned af disse trapper hundredvis af gange og hver gang bliver jeg lige glad når ser farvespillet, selvom de da godt kunne trænge til en opfriskning.

Bag Alanyas bjerge, kan man se tydelige snedækkede bjerger.
Skriv et svar