Alle indlæg

1/2 års dag

I dag er det nøjagtigt 6 måneder siden at bloggen så dagens lys. Tankerne bag bloggen startede flere uger før, men d. 3. december 2015, var den dag jeg for alvor gjorde alvor af tankerne, og fik købt domæne, opsat bloggens tema og skrevet det første indlæg. Meget er sket på de 6 måneder, både på og bag bloggen, her er lidt af det;

På bloggen:
– Det er blevet til ca 130 indlæg
– Bloggen har pt næsten 500 følgere på FB, hvilket er langt over mine forventninger. Tusind tak til alle der følger bloggen.
– Mit mest populære indlæg blev læst af mere af næsten 1000 læsere på en dag, se hvilket indlæg her.
– Efter længere tids overvejelser, fik bloggen fornyligt nyt design.
– I starten stod jeg ikke frem med hvem jeg er, dette blev der for kort tid siden lavet om på i indlægget “Bag om bloggen”

Bag bloggen er der også sket en del:
– Nye fantastiske venskaber er opstået.
– En flytning, som betød jeg kom tættere på centrum, desuden et hjem hvor jeg for alvor finder hjemme. Nu går jagten på et nyt arbejdsbord og forskellige køkkenting.
– Nyheden om at jeg til efteråret skal være faster endnu en gang – Weeee!
– Et rigtigt godt venskab, som udviklede sig til kærlighed.
– Gensyn med skønne personer, jeg ikke har set lang tid.
– Nye spændende projekter i min hverdag.
Jeg har haft både mine op og nedture over de seneste 6 måneder. Har vi alle ikke det? Men jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været så glad som jeg er nu. Jeg har på intet tidspunkt fortrudt, at jeg sidste år tog valget og flyttede til Alanya!!
Skriv et svar