at rejse er at leve
Alle indlæg Oplevelser

At rejse er at leve

At rejse er at leve – Jeg elsker at rejse rundt og opleve nye steder.

Som barn har jeg ikke rejst særlig meget til udlandet. Så snart jeg blev klar over at der var en stor verden uden for Danmarks grænser, har jeg drømt om at rejse afsted. Min første rigtige rejse uden for Danmark var da jeg var 17 år, destinationen var Spanien. Jeg har siden jeg fyldte 18 rejst så meget, som jeg nu havde mulighed for. De fleste af gangene har været til forskellige destinationer i Tyrkiet og nu er er jeg så havnet her. Jeg har set en del her i Tyrkiet, men der er stadig så meget mere jeg ønsker at opleve.

Jeg drømmer stadig om at se noget mere af verden. Der er så mange steder og kulturer jeg ønsker at opleve. Især ønsker jeg at rejse rundt i Mellemøsten og Asien, og komme lidt tættere på de kulturer der adskiller sig fra det vi er vant til i Danmark.

Mit arbejde foregår primært online, hvilket også gør det er nemt at tage med sig rundt. Det eneste jeg er afhængig af er min bærbare. En del arbejde kan laves offline. Får jeg jeg brug for at gå online, er det godt at så mange hoteller, restauranter og cafeer i dag tilbyder Wifi. På den måde kan jeg bruge verden som arbejdsplads og samtidig opleve noget nyt.

Hvilke steder drømmer du om at se?

at rejse er at leve

Er du også eventyrlysten eller kender du nogen der er eventyrlysten, så kan jeg anbefale et verdens skrabekort.

For skrabekortet viser nøjagtig så meget af verden, som du ønsker. Ved levering er det et verdenskort dækket af guldfarve, som du – akkurat som med et skrabelod – kan skrabe af. Jeg foreslår, at du skraber de steder, du har været, hvorefter et mere detaljeret og farverigt kort kommer til syne. Og ja, så er det vel bare et spørgsmål om at fortsætte: Rejs, skrab, rejs, skrab, rejs, skrab… Skrabekortet kan købes hos Coolstuff.dk

Indlægget at rejse er at leve indeholder affiliatelinks

 

 

Skriv et svar