Undgå krøllet tøj på ferien
Alle indlæg Rejsetips

Undgå krøllet tøj på ferien

Antallet af gange jeg har rejst kan efterhånden ikke tælles på 10 fingre og 10 tæer. Hvor mange gange det efterhånden er blevet til, har jeg ærlig talt ikke styr på. Men som jeg har skrevet før: så er at rejse er at leve!

En af de ting der dog oftest har generet mig når jeg har rejst, har været at pakke krøllet tøj op af kuffert.

Undgå krøllet tøj på ferien

Jeg tror de fleste af os kan sætte sig ind i følelsen, af at have pakket ens tøj pænt sammen hjemmefra, men når man åbner kufferten efter en lang flyvetur, så bliver man mødt at en syn hvor enten det hele eller dele af kuffertens indhold er blevet krøllet.

Men er det muligt at komme til livs? Kan du faktisk pakke dit  tøj, uden at det ser helt forfærdeligt ud, når du ankommer til destinationen? Det bliver nok svært at undgå helt, men man kan gøre meget for at mindske skaden.

Rul dit tøj

Den hurtigste og letteste måde at undgå størstedelen af krøller på tøjet, er at rulle det sammen.

Brug papir som mellemlag

Du tager f.eks. et lag af køkkenrulle  lægger mellem lagene i kufferten – med dit kæreste stykke tøj i midten. På den måde reducerer du friktion mellem lagene, eftersom plastikposen/papiret blot får det andet tøj til at “glide”.

Størrelse af kuffert

Bruger du den rette størrelse af kuffert. Bruger du en alt for stor kuffert i forhold til mængden af tøj, vil tøjet selvfølgelig ligge og rulle rundt.

Er tøjet blevet krøllet?

Er du nået frem til destinationen og er skaden allerede sket?

Der er flere forskellige “DIY” metoder, du kan anvende for at komme krøller på tøjet til livs.

Hæng dit tøj op med det samme

Når du ankommer, bør du hænge dit krøllet tøj op med det samme.Nogle krøller kan retter sig måske ud og du undgår samtidig at tøjet bliver mere krøllet.. Herefter kan du vurdere omfanget, og hvor drastisk du bør gå til værks i forhold til at fjerne krøller.

Gå i bad med dit tøj

Gør det dog ikke bogstaveligt talt. For så står du blot med krøllet og vådt tøj. Dampen fra badet hjælper med at fjerne krøller på dit tøj. Hæng dit krøllet tøj i nærheden af dit brusebad, mens du tager et langt og varmt bad.

Alternativt er det ud at finde et renseri, her kan du enten forhøre dig på hotellet.


Indlægget Undgå krøllet tøj på ferien indeholder affiliatelinks

Kilde: Taskeholic.dk

Skriv et svar