tyrkisk honning, honning fra tyrkiet, fordele ved at spise honning, græsk honning, naturlig honning, smag på tyrkiet
Alle indlæg

Tyrkisk honning – smag på Tyrkiet

Udover honning smager dejligt, kan der også være helbredsmæssige fordele ved at spise honning.


Der findes mange forskellige slags tyrkisk honning, som hver især har forskellige gode egenskaber for kroppen.

Jeg er vokset op med at når vi begyndte at hoste lidt derhjemme, så hjalp det med en kop te eller mælk med honning.🍯 Noget jeg stadig benytter mig af som voksen. Vær dog opmærksom på at drikken ikke må være over 75 grader, så mister man den gode effekt at honningen. Det bedste er dog at indtage en teskefuld rå honning.

Tyrkisk honning kan være godt mod flere sygdomme, hvilket jeg har erfaret efter jeg for nyligt blev kontaktet af den danske farmaceut Fatima og hendes mand, der er bosat i Trabzon i det nordlige Tyrkiet og som har fokus på salg af honning. 🍯
Fatima er uddannet farmaceut fra Københavns Universitet og går meget op af finde videnskabelige beviser på de forskellige honningstyper og deres behandlingsområde.
Parret har valgt at sætte fokus på kvalitetshonning og den behandlende effekt honning har. De sælger både græsk og tyrkisk honning både til Danmark og hele Tyrkiet.

Omar’s food store tilbyder et bredt udvalg af forskellige typer honning, alle valgt med omhu og alle har analysecertifikater. De mest populære er Kastanje-, Sidr- og Timianhonning.
Al den honning de sælger er fra biavlere og forhandlere som er godkendt af den tyrkiske fødevarestyrelse.

Der gives gratis rådgivning til alle der ønsker at købe honning til behandling af bestemte sygdomme. Jeg har selv været i kontakt med Fatima noget tid nu, hun svarer altid hurtigt og uddybende på ens spørgsmål.❤️

Fordele vel at spise forskellige slags honning

  • Styrker immunforsvaret
  • Effektiv mod luftvejssygdomme
  • Effektiv mod influenza
  • Regenerer huden
  • Hjælper kroppen med at bekæmpe træthed og udmattelse
  • Holder dig mæt længere tid
  • Effektivt mod leverproblemer, mavesår, luftvejsinfektioner, sygdomme som følge af underernæring, fordøjelsesproblemer, forstoppelse, øjensygdomme, inficerede sår og forbrændinger, operationssår mm.
  • Effektivt mod epilepsi

Bemærk der findes mange forskellige slags honning og dermed også forskelligt hvilke fordele der er ved at indtage dem. Omars food store kan guide dig til at finde den honning der passer bedst til netop dig.

Uddrag fra Omars food store;

Hvordan vurderes honnings ægthed og dens naturlige egenskaber ?

I takt med at forfalsket honning nu til dags er meget at finde på markedet, er det vigtigt at undersøge honning nærmere….Der findes en række forskellige fysiske-kemiske analyser, som idag udføres for at sikre, at den honning man køber er ren honning fra biernes nektar…

Hvis man gerne vil benytte honnings sundhedsfordele, er det vigtigt, at man få fat i ren organisk honning, som stadig indeholder pollen, mineraller, vitaminer og enzymer.

Prisen på naturlig, organisk og rå honning vil altid være dyrt, fordi naturlig honning som produceres af bierne helt naturligt, uden at der gives sukkervand til bierne, vil være i begrænset mængde. Så biavleren vil have en bestemt mængde honning, som han vil sælge hele året.

Derudover afhænger prisen også af honningskvalitet; Er honningen produceret oppe på bjergene, hvor luften er ren og HMF værdi lav, vil honningen være dyrere end honning produceret nede i byen tæt på trafik og fabrikker….

Sidst og ikke mindst findes der bestemte planter, som har været kendt for sin naturlig medicinsk effekt. Hvis honning produceres fra disse planter (biernes nektar) vil honningspris også stige…..

Har du en sød tand og/eller er du interesseret i at lære mere om de helbredende virkninger ved at spise honning, så følg gerne med hos Omar’s food store.

🍯For god ordens skyld, må jeg hellere skrive at jeg har modtaget lidt honning i gave, mod at jeg er med til at udbrede budskabet. Men som altid, deler jeg kun for de steder, jeg kan stå inde for. ❤️