tro på dine drømme, leve af sin passion, bo i udlandet, online iværksætteri, dansk i tyrkiet, hverdagen i tyrkiet, alanya blog, alanya blogger, tyrkiet blog, tyrkiet blogger
Alle indlæg

Tro på dine drømme

Man bliver ikke rig af at drømme eller gør man? Jeg husker, da jeg gik ud af gymnasiet for snart 13 år siden, at jeg drømte om en hverdag, hvor jeg kunne arbejde hjemmefra, gerne bo i udlandet og selv skabe rammerne for min hverdag. Den gang var det drømme og jeg havde på det tidspunkt ingen ide om, hvordan den drøm skulle blive realiseret. Årene gik og drømmen forsvandt ikke.

I mange år arbejdede jeg i en fuldtidsstilling i Danmark og gerne mere når chefen gav lov. Jeg var glad for mit arbejde, men lige så meget kæmpede jeg med at spare penge sammen til at kunne købe mig mere frihed i min hverdag, samt drømmen om at bosætte sig i udlandet fyldte meget. Ved siden af jobbet begyndte jeg på små kreative projekter sammen med en god veninde og der gik da heller ikke længe før at vi fik lavet en aftale med en lille butik i København, som ville sælge vores hjemmestrikkede pandebånd og futter til børn. Det var ikke noget vi blev rige af, men det var sjovt og gav lidt penge i kassen.

Min veninde flyttede til Alanya inden mig og da valgte vi at stoppe de kreative projekter, hvert fald dem til videresalg. Ofte havde vi ikke så lange deadlines, når vi fik en større bestilling og med den ene part i Alanya, blev det for stor en opgave for mig, der samtidig skulle passe fuldtidsarbejde samt uddannelse. I stedet begyndte det at fylde mere i os begge, hvordan vi kunne få mere frihed i vores hverdag, samtidig med at der stadig blev tjent nogle penge. Planen var at jeg på sigt også skulle flytte til Alanya og en af fordelene ved at bo her at man kan leve for forholdsvis lidt penge, i hvert fald sammenlignet med Danmark. Det førte til at vi i 2014 startede vores første hjemmeside og nogle måneder efter kom den næste, begge med formålet om at skabe en online indkomst via salg fra reklamelinks. En af de sider vi skabte var www.alletidersgave.dk, en side vi stadig har godt gang i idag. I 2016 begyndte vi at samarbejde med en 3. veninde. Siden har det online arbejde/iværksætteri taget mere fat og med tiden er det blevet til flere hjemmesider og nye spændende projekter, nogle helt mine egne og andre som deles. Og for et par år siden, startede jeg med at arbejde som freelance tekstforfatter.

Den hverdag jeg har idag, er på mange måder den jeg begyndte at drømme om for knap 13 år siden og over de seneste år har den stille og roligt udformet sig. Jeg nyder idag at mit arbejde også er min passion og hobby. Jeg nyder at skabe og få nye gode ideer. Men samtidig nyder jeg den frihed jeg har i min hverdag, hvor at jeg kan sætte mig ned og arbejde når og hvor jeg har lyst, men jeg også kan holde fri når det passer mig.

Rom blev ikke bygget på en dag og det gjorde den hverdag jeg har idag heller ikke, men mine drømme og troen på at det nok skulle lykkedes har skabt den. Jeg nyder at kigge tilbage på hvordan mit liv har formet sig over de seneste år og glæder mig til at se hvad fremtiden har at byde på. Og nej jeg er ikke blevet økonomisk rig af mine drømme (endnu), men jeg bliver konstant beriget med nye oplevelser og muligheder.

Der er forskel på hvor store de drømme vi har – men har du mulighed for det, så følg og tro på dine drømme.