tyrkisk morgenmad i alanya, serpme kahvalti alanya, spisesteder alanya, restauranter alanya, mojo alanya, mojo restaurant alanya, alanya oplevelser, alanya blog, alanya blogger, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, dansk i tyrkiet
Alanya Alle indlæg Bloggen anbefaler Smag på Tyrkiet

Tyrkisk morgenmad på Mojo i Alanya

Sætter du pris på lækker mad, god udsigt og en hyggelig atmosfære, så snyd ikke dig selv for en lækker omgang tyrkisk morgenmad på Mojo i Alanya.

For 3 uger siden åbnede et nyt spændende sted i Alanya, nemlig Mojo cafe & lounge. Jeg har i løbet af de første par uger besøgt stedet et par gange sammen med en god veninde.

Jeg blev opmærksom på stedet, da min veninde for nogle uger siden, spurgte om jeg ville med derop på dagen for indvielsen. Hun er gode venner med ejeren og jeg siger sjældent nej til at komme ud og se/prøve noget nyt.

Mojo er et hyggeligt sted i 2 etager, hvor man både kan nyde morgenmad, frokost og aftensmad, imens man nyder den skønne udsigt udover Alanya by og borgen. Den første dag vi var der, fik vi en rigtig god snak med ejeren Hakan Ipek om restauranten, de tanker han havde gjort før under opbygningen af stedet og de tanker han har for fremtiden. Jeg er helt sikkert på at det nok skal blive et godt velbesøgt sted i takt med at folk får øjnene op for det.

Tyrkisk morgenmad

Noget af det jeg gerne vil fremhæve er den lækre morgenmad på Mojo. Er du fast følger på bloggen, kan det nok ikke komme som en overraskelse at jeg fremhæver den tyrkiske morgenmad, da jeg er stor stor fan af tyrkisk morgenmad.

Tyrkisk morgenmad også kaldet serpme kahvalti er et must at prøve. Serpme kahvaltı består af af en masse forskellige, små, lækre og friske anretninger, der næsten mætter øjnene før munden. På mange punkter kan man godt sammenligne måltidet med en dansk brunch og det kræver da også en god stor appetit, hvis man skal nå at smage de mange ting der bliver serveret til serpme kahvaltı.

Morgenmaden på Mojo skuffer bestemt ikke – en lækker varieret morgenmad og skulle der være noget man mangler siger man bare til.

Mojo Cafe & Lounge ligger på vej op til Bektas parken, i svinget lige før plejehjemmet (ved terrasserne). Stedet tilbyder selvfølgelig gratis pickup service.

Jeg vil med dette indlæg gerne give stedet en stor ros, dels for atmosfæren, udsigten og maden, men også for den gode service. Indlægget er på ingen både sponsoreret, men skrevet fordi jeg gerne vil være med til at give stedet en god start.