en tur op til alanya skiltet, alanya skilt, alanya seværdigheder, alanya oplevelser, alanya park, park i alanya, stor park i alanya, amfiteater i alanya, alanya amfiteater, nyhed i alanya, nyheder i alanya, alanya bogstaver, alanya blog, alanya blogger, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, rejseblog tyrkiet, rejseblogger, udlandsdansker blog, hverdagen i tyrkiet, dagligdagen i tyrkiet, danskere i tyrkiet, dansk i tyrkiet, dansk i alanya
Alanya Alle indlæg Hverdag Oplevelser

En tur op til Alanya skiltet

Igen denne uge har vi igen været heldige med nogle gode varme dage. Man kan bestemt ikke klage over vejret, når det nærmer sig de 22 grader i starten af februar, særligt ikke når Facebook vrimler med opdateringer fra Danmark om folk der fryser og sne flere steder.

Herhjemme holder vi fri disse dage og hver dag nydes i fulde drag. Eller det vil sige at kæresten har ferie i næsten 14 dage og jeg nyder glæden af at jeg selv kan styre mine arbejdstider. Fordelen ved at arbejde online og primært med egne projekter, gør at jeg bedre kan rive nogle dage ud af kalenderen. Omvendt ved jeg også at der når som helst kan tikke arbejde ind via mail, fra mit freelance arbejde som tekstforfatter, så det er med at være på når det er der.

Jer, der har rejst til Alanya i sidste halvdel af 2017 eller jer som bor i Alanya, har helt sikkert ikke kunnet undgå at se det store I ♥ Alanya. Skiltet er rigtig godt placeret på et af bjergene bag Alanya by, så man kan se det fra mange steder i Alanya – hjemme hos kan vi se det fra balkonen.

Jeg har længe ønsket at komme lidt tættere på skiltet, så for et par dage siden gjorde vi alvor af det og satte kursen mod skiltet på bjerget og kørte endte faktisk også godt et godt stykke længere op bagefter.

Sol.sunweb.dk - generelt banner

Alanyas “Hollywood” skilt står sammen med 9 tyrkiske flag, bag skiltene er et stort kommunalt park projekt igang. En del af det er færdigt og det er muligt at komme ind på området og gå helt tæt på bogstaverne. Her er lidt billeder fra turen op til Antalya skiltet:

Køreturen der op var fantastisk, dels pga. det lune vejr, men også fordi vi flere steder kunne se alting så småt var ved at springe ud. Her et billede taget af de fine blomster på et mandeltræ.

Skiltet som man møder lige ved indgangen til parken.

I parkområdet er der gjort plads til butikker.

Et sted i parken, er et lille amfiteater. Om der kommer til at være nogle forestillinger der, må fremtiden vise. 

Men en ting er sikkert, dem der kommer til at sidde om tilskuere, får en skøn udsigt.

Fra området er der god udsigt ud over Alanya by.

Det er muligt at komme tæt på de store bogstaver, men det er svært at tage gode billeder når man er helt tæt på.

Indgangen til området er blandt andet noget af det der ikke er helt færdigt endnu. Som I næsten kan fornemme er der lige blevet lagt ny vej, ja faktisk blev den lagt i dagene inden vi var der. Vejrarbejdet var tydeligt igang ikke langt derfra.

Et billede taget lidt længere oppe af bjerget, hvor man kan få et godt overblik over parken.

Skal du/I til Alanya hertil sommer, kan jeg kun anbefale at tage en tur op og se området. Alanya og omegn har rigtig meget at byde på og jeg kan kun anbefale at man lejer en bil og kører en tur op i bjergene.

 

 

 

 

Skriv et svar