tankerne, frivilligt arbejde tyrkiet, frivilligt arbejde i tyrkiet, frivilligt arbejde, dansk i tyrket, alanya blog, alanya blogger, blog om alanya, alanyablog, alanyablogger, dansker i alanya, dansker i tyrkiet, hverdagen i tyrkiet, hverdagen i alanya, hjemmekontor
Alle indlæg Hverdag

Tankerne disse dage
Dagens indlæg er nok lidt anderledes end dem I er vant til at se mig, for i dag handler det lidt mere om mig og tankerne jeg går med i øjeblikket.

For selv om jeg opdaterer bloggen hyppigt med gode tips, oplevelser og også jævnligt deler mine tanker om livet i Tyrkiet, hverdagen i Alanya mm., så er der meget der ikke når bloggen og som aldrig kommer til at nå bloggen da det er mit privatliv.

2015 var bestemt ikke mit år, men det blev 2016 i den grad. Det har været et skønt år med fantastiske oplevelser i godt selskab. Jeg glæder mig til at tage fat på et nyt år.” Denne tekst skrev jeg få timer før vi gik ind i 2017. Og jeg må sige det har været et godt år, med mange nye oplevelser/eventyr, indtryk, spændende opgaver mm. Jeg skal helt sikkert ikke klage – jeg har det godt og jeg er glad for den hverdag jeg har fået bygget op.

Både forår og sommer fløj hurtigt afsted og jeg kan have svært ved at forstå at vi nu er i midten af oktober. Sommeren har ikke givet mig tid til at gå særlig meget i dybden med mine tanker, da det ofte går stærkt og der skal træffes hurtige beslutninger. Men jeg kan godt mærke nu at flere tanker banker på lige i øjeblikket. Her er nogle af tankerne disse dage:

Tanker om bloggen: Bloggens antal følgere på Facebook og daglige antal besøgende stiger konstant – hvilket jeg er dybt taknemmelig for. Men samtidig får det mig også til at tænke mere over hvor meget jeg ønsker at dele, ny vinkler/ideer til blogindlæg, for jeg vil altid gerne gøre det bedre. Derudover bliver jeg oftere og oftere kontaktet af virksomheder der ønsker et samarbejde. Nogle samarbejdspartnere bliver afvist/godkendt med det samme, mens andre kræver lidt længere dialog for at finde ud af om de er relevante for bloggen og jer læsere.

Tanker om forholdet: Sommeren har været travl og har ikke levnet meget tid til kærestetid og nærvær. Med to travle skemaer, så har der været uger hvor vi har set meget lidt til hinanden. Stille og roligt er det dog ved at blive bedre og jeg glæder mig at vi atter kan få meget mere tid sammen henover vinteren.

Tanker om næste måned: I flere måneder har jeg vidst at svigerforældrene kommer næste måned og besøger os. Sidste år var svigermor i Alanya for første gang i hendes liv, i år tager hun svigerfar med (han har heller ikke været her før). Jeg er meget spændt på hvordan det kommer til at gå, samtidig med stresser det mig lidt at vi stadig mangler at få styr på en del af hjemmet.

Tanker om venskaber: Igen sommeren har været travl og ligesom jeg har haft travlt, har flere af mine nærmeste veninder også haft travlt og på skift har vi hver især haft besøg familie og venner. Jeg glæder mig derfor atter at kunne bruge vinteren på kvalitetstid med nogle de personer der betyder alverdens i min hverdag.

Tanker om Danmark og særligt min bror: Min ene bror fylder meget i mine tanker og særligt i øjeblikket hvor han kæmper for retfærdighed i forhold til hans familie. Selvom jeg befinder mig flere tusind kilometer væk, har han min støtte.

Tanker om min personlige udvikling: Der er ingen tvivl om at meget er sket siden jeg flyttede hertil for over 2 år siden. Jeg er dagligt taknemmelig for de muligheder der indtil videre er dukket op. Men samtidig ved jeg også at jeg skal være bedre til at finde roen i mig selv og ikke konstant tænke over om jeg har opnået det jeg ville, måle mig selv med de mennesker omkring mig mm., når jeg egentlig godt ved at det der giver mig bedst ro er at leve i nuet.

Derudover har jeg selvfølgelig alle mine mange tanker/drømme om at rejse/opleve mere og så har jeg masser ideer om både egne og fælles projekter som jeg ønsker at få gjort noget ved.

Nok om mine tanker for idag, jeg vil ønske jer alle en rigtig god weekend!
Skriv et svar