frivilligt arbejde tyrkiet, frivilligt arbejde i tyrkiet, frivilligt arbejde, dansk i tyrket, alanya blog, alanya blogger, blog om alanya, alanyablog, alanyablogger, dansker i alanya, dansker i tyrkiet, hverdagen i tyrkiet, hverdagen i alanya, hjemmekontor
Alle indlæg Hverdag

Projekt: Hjemmekontor og hyggeplads
Det er over 2 måneder siden at vi flyttede ind i det nye hjem. Flytningen bød på den første til et tomt hjem, tidligere har vi boet i møbleret lejlighed, så det var på tide for alvor at kunne sætte sit eget præg på hjemmet.

Vi flyttede i en travl periode for vores begges vedkommende og derfor vidste vi også godt at det ville tage lidt tid at få helt styr på hjemmet. Så til at starte med valgte vi at fokusere på de vigtigste ting med diverse hvidevarer samt møbler til stue og soveværelset.

Nu skal den næste tid gå med at gøre hjemmet mere hyggeligt, kæle for detaljer samt få møbleret henholdsvis gæsteværelse og hjemmekontor.

Gæsteværelset har været det mest presserende, da vi på den tid vi boet i lejligheden har haft overnattende gæster af flere omgange og vi forventer svigerforældrenes ankomst om en lille måneds tid. Gæsteværelset har vi delvist styr på nu, da vi fornyligt fik købt et par enkeltsenge til rummet og så skal vi finde ud af hvad vi ellers skal bruge derinde.

Hjemmekontoret er det der fylder mest i tankerne pt.

Hjemmekontor er til mig og har været ønsket længe. I vores tidligere lejlighed var der bare ikke plads til det, men nu har jeg fået et helt rum jeg kan kalde mit og hvor strygebræt og diverse opbevaring ikke kommer til at fylde.

Mit arbejde foregår mest online, så egentlig kan jeg arbejde fra de fleste steder, det kræver bare at jeg har min pc og internet. Men der er flere grunde til at jeg gerne vil have et hjemmekontor. Dels for at passe bedre på min krop (særligt ryg) – når der dagligt skal bruges mange timer foran pc´en er det vigtigt at sidde optimalt, derfor er det nødvendigt med skrivebord og en god stol. Kroppen bliver ikke yngre og det er vigtigt at passe på sig selv. Med jævne mellemrum får jeg også hamam (tyrkisk bad) med efterfølgende massage, for at få løsnet lidt op i nogle af de spændinger i kroppen der måtte komme. I Danmark var jeg ikke god til at bruge penge på den slags forkælelse på mig selv, men her i Tyrkiet prøver jeg at komme afsted hvert fald hver anden eller tredje måned.

En anden væsentlig grund til at få et hjemmekontor er for at jeg kan trække mig lidt for mig selv. Det er altid hyggeligt at have besøg af familie og venner flere dage, men fordi de oftest er her pga. ferie, er det ikke ensbetydende med at jeg kan holde fri alle dage. Og nogle gange kan det være svært at holde koncentrationen med dagens arbejde, hvis jeg sidder i stuen hvor der samtidig bliver snakket, se tv mm. Og det arbejde der skulle tage 1 time, kommer hurtigt til at tage det dobbelte.

Jeg bruger derfor en del tid disse dage på at få fundet inspiration til kontoret som også kommer til at være en hyggeplads, for rummet har en fin størrelse. Tanken er at der skal være et skrivebord, en reol/skab af en slags hvor jeg kan have nogle af min mange bøger og hobbyartikler stående. Og så kunne jeg egentlig godt tænke mig at få en god lænestol, så jeg på de kolde vinterdage kan sidde der og hygge mig med en kop varm te, et tæppe og en god bog.

Jeg har kigget på møbler flere steder, men det jeg drømmer om er ikke lige det jeg har fundet i de tyrkiske møbelforretninger, så lige nu er der kig på Ikea.

Og så har jeg kig på lidt ting fra DK, som jeg kunne tænke mig til kontoret, eller hvert fald finde noget der minder om det.

Alle de viste dele er nogle jeg har fundet på danske Coolshop.

Er der nogle af jer der kender nogle gode enten fysiske eller online butikker i Tyrkiet som har møbler og boligtilbehør i en lidt mere skandinavisk stil, så skriv gerne en kommentar til indlægget.
Skriv et svar