green canyon, green canyon alanya, green canyon manavgat, green canyon tyrkiet, alanya blog, alanya blogger, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, dansk i tyrkiet, dansker i tyrkiet, oplevelser i alanya, oplevelser tyrkiet
Alanya Alle indlæg Hverdag Oplevelser

Green Canyon – SKAL opleves

Tyrkiet er fyldt med oplevelser og er et land jeg aldrig bliver træt af at udforske. Det gode ved at være bosat i Alanya er man faktisk ikke skal bevæge sig så langt for at få en god oplevelse, da Alanya og omegn har masser godt at byde på. Har man mod på det findes der også fleres skønne oplevelser 1-2 timer væk fra Alanya.

I sidste uge havde jeg fornøjelsen at være på en skøn udflugt til Green Canyon – en skøn ferskvandssø der ligger bag Manavgat. Søen er en opdæmmet sø, der har eksisteret siden 1984. Søen opstod da man lavede dæmningen Oymapinar, som tog godt 7 år at bygge op.

Vandet kommer fra bjergene længere inde i landet, havner i Green Canyon, for derefter at løbe ud i Manavgat floden, der til sidst ender ud i Middelhavet.

Det er en af de udflugter som skal opleves, hvor uanset hvor mange billeder man tager, så retfærdiggør det ikke oplevelsen af at sejle rundt på Green Canyon.

På Green Canyon får tankerne ro og man glemmer alt om den travle hverdag, med de smukke omgivelser der konstant omgiver en. Undervejs er der også mulighed for at man kan fange sin egen fisk eller blive kølet ned med en svømmetur i søen, som er 200 meter dyb på det dybeste sted.

Her er lidt billeder fra min udflugt:

 

Har du endnu ikke prøvet denne udflugt, så kan jeg kun anbefale at I har den overvejelserne til jeres næste ferie – tro mig, I vil ikke fortryde det!
Skriv et svar