stilhed i hjemmet, alanya blog, alanya blogger, hverdagen i tyrkiet, livet i tyrkiet, tyrkiet blog, tyrkiet blogger
Alle indlæg Hverdag

Stilhed i hjemmet…

For 2 dage siden stod vi tidligt op, for at sende svigerforældrene hjem. En måned er gået stærkt. Selvom det egentlig er meget rart at være os selv igen, er der lige pludselig også blevet meget stille.

For hvor alle måltider er blevet spist sammen, er jeg pludselig alene (hvert fald ved de måltider hvor kæresten er på job eller sover længe pga. han er kommet sent hjem fra arbejde). Men det betyder også at jeg igen skal lave de fleste måltider selv, nu når svigermor ikke er her til at kokkere, fjernsynet kører ikke konstant i baggrunden, jeg har ikke længere en svigerfar der sidder og venter på at komme ud på nye eventyr, jeg skal ikke hele tiden koncentrere mig om at forstå hvad de siger (særligt svigermor, som kan være svær at forstå) og jeg kan igen frit vælge hvilken af sofaerne jeg ønsker at smide mig på. Omvendt savner jeg deres nærvær, de indbyrdes daglige jokes og duften af lækker mad.

Jeg skal lige vænne mig til stilhed i hjemmet, men samtidig er det rart at kunne være sig selv og ikke konstant skulle tage hensyn til dem eller have dårlig samvittighed, når vi ikke er hjemme i flere timer.

Det er nu tid for mig at få styr på nogle af de arbejdsopgaver, som er blevet lagt lidt på hylden den seneste måned. Lige nu har jeg en lang liste med arbejdsopgaver, der skal nåes inden året er omme. Året går snart på hæld, juleaften nærmer sig med meget hastige skridt, skarpt efterfulgt af nytårsaften. Derefter venter et nyt år spændende år.
Skriv et svar