julehilsner fra alanya, jul i alanya, jul i tyrkiet, juleaften i alanya, alanya blog, alanya blogger, hverdagen i tyrkiet, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, dansk i tyrkiet, dansker i tyrkiet, juleshopping i tyrkiet, juleshopping i alanya
Alle indlæg Hverdag

Juleshopping i Alanya

Der har været stille på bloggen den seneste uge. Man kunne fristes til at tro at jeg er gået på juleferie, men herhjemme har trætheden haft sit overtag efter at vi har haft gæster i en måned.

Selvom det var super hyggeligt at have familien på besøg, har det også været hårdt at være på konstant. Indenfor den seneste uges tid er både svigerforældre rejst og flere venner er rejst på juleferie i hhv. Danmark og Norge. Alanyas gader er rolige lige pt. og ærlig talt så nyder jeg det. Stilheden der er i disse dage og følelsen af at kunne være mig selv.

Men helt kan jeg ikke slappe af, der ligger stadig en del arbejdsopgaver og venter, derudover mangler der også at komme styr på den sidste juleshopping. Men ingen stress og jag her, vi når det nok og jeg nyder egentlig tanken om at vi kan tage på juleshopping i alverdens butikker hernede, uden at skulle stå i lange køer fordi det snart er jul – på nogle punkter har det sin fordel at fejre jul i et land hvor størstedelen af befolkningen ikke fejrer jul.

Formiddagen idag er sat af til juleshopping i Alanya med en veninde, hvor der skal styr de sidste julegaver. Ca. halvdelen årets julegaver bliver givet i DK og der er det så nemt at jeg bare kan bestille gaverne online, det giver gavemodtagerne muligheden for at kunne bytte, men gør også at jeg slipper for besværet med at skulle pakke gaver ind, finde en måde at sende pakkerne til DK samt gå og være nervøs for at pakkerne forsvinder undervejs. Plus det er udvalget bare meget større online. Men nogle julegaver klares hernede, nemlig gaverne til min venindes 2 børn, som jeg håber på at få dem i hus idag.

Julefølelsen er ikke nået at komme, mon den når at komme i løbet af de kommende dage, må tiden vise…
Skriv et svar