sparetips til rejsende til tyrkiet
Alle indlæg Rejsetips

13 sparetips til rejsende til Tyrkiet

Er du også altid på udkig efter et godt tilbud til din rejse eller kunne du blot tænke dig at spare lidt mere på de feriebudget? Så læs med her. Skyscanner har nemlig lavet en godt liste med 20 solide sparetips til rejsende, jeg har udvalgt dem jeg mener der er mest relevante i forhold jer læsere og mig selv. Hermed følger 13 sparetips til rejsende til Tyrkiet:

 

1. Rejs på billigste tidspunkt

Priser på flyrejser varierer meget alt efter hvilken måned, dato og tidspunkt du rejser på. Det er nemt at sammenligne flypriser med overblik over en hel måned med Skyscanners søgetjeneste – du kan straks se billigste tidspunkt, og spare en masse. Undgå ud/hjemrejse i weekends hvis du kan – det gør billetten betydeligt dyrere. Rejs fra onsdag til onsdag og spar en masse. Brug Skyscanners månedsoversigt “hele måneden” og få overblik.

månedssøgning

Find fly

2. Brug Skyscanners “overalt” søgefunktion og find billigste fly til alle lufthavne

Er du lidt ligeglad hvor du skal hen – bare det er billigt? Prøv at være eventyrlig, prøv Skyscanners “overalt” funktion og få en liste over de billigste rejser fra din lufthavn – i prisrækkefølge. Og listen er lang!

 

Find fly overalt

3. Rejs i lav-sæsonen

Hvis du kan, så prøv at rejse i lav-sæsonen. Hvis du rejser udenfor sæsonen er du sikker på at finde de bedste tilbud. Størstedelen af Europa og Tyrkiet har f.eks. stadig smukt vejr langt ind i september, og da skoleferien er ovre vil flypriser være langt lavere og der vil være mindre proppet på din destination.

 

4. Flyv med stop-over

Fly med flyskifte: Hvis penge er vigtigere end tid, så overvej at flyve med et stop. Skyscanner giver dig mulighed for at søge indirekte ruter ligesåvel som direkte – og der kan tit være penge at spare.

 

5. Mix og match dine flyrejser

Når du bruger Skyscanners fleksible søgetjeneste får du mulighed for at mixe og matche de forskellige flyselskaber for at finde den billigste pris. Du kan spare penge ved at flyve frem og tilbage med forskellige selskaber eller fra forskellige lufthavne.

 

 6. Book lufthavns-parkering forud

Det billigste er nok at lade bilen blive hjemme. Men hvis du er nødt til at have din bil i lufthavnen mens du er på rejse, så book din bil ind til parkering et stykke tid før.

 

7. Flyv fra en anden lufthavn

Selvom du måske har en lufthavn lige på dit dørtrin, så tjek alligevel om du kan spare penge ved at flyve fra en anden nærtliggende lufthavn. Nogle gange er det billigere, også inkluderende evt. tog eller busbillet til den anden lufthavn. Men her skal du så gøre op med dig selv om tiden eller pengene er det der vægter mest.
 

8. Medbring selv mad

Maden i lufthavne og om bord på flyet er somregel ikke på den billige side. Hos mange flyselskaber skal du idag betale for din mad. Du kan faktisk spare en hel del ved at tage dine egne snacks med i stedet for at købe dem ombord eller i lufthavnen, så er det kun drikkevarer der skal bruges penge på.

 

9. Vej din bagage inden du tager hjemmefra

Før i tiden betød det ikke så meget om der var lidt ekstra kilo i kufferten. Men de seneste år er det blevet et område som der er kommet mere og mere fokus på, især hvis man rejser med lavprisselskaberne. Vi kender flere som har undervurderet vægten af deres kufferter, som har været nødsaget til enten at smide noget af deres indhold ud eller betale for overvægt. Det er en bitter oplevelse hvad enten man vælger at betale eller at skulle sige farvel til nogle af sine ejendele. Læs mere om kuffertvægt her.

 

10. Brug gratis apps!

Din mobiltelefon er et godt redskab der kan hjælpe dig med at spare penge. Der er gratis apps for snart sagt alt, inklusive rejseguides, kort, ordbøger og meget meget mere! Download nogle apps der passer til din rejse, og du slipper samtidigt for at slæeb rundt på kort i blæsevejr – det giver også plads i din taske og lidt mindre at slæbe på. Du kan downloade f.x. Skyscanners egen app lige her.

 

11. Spis som de lokale

Ny og anderledes mad er en af de gode ting ved at rejse, og du kommer helt tæt på kulturen og sparer penge, hvis du spiser som de lokale. Et andet supertip er at spise solidt af morgenmadsbuffeten på hotellet, og så købe ind til frokosten i det lokale supermarked. Desuden siges at det tyrkiske køkken er en af verdens bedste køkkener, så hvorfor ikke prøve noget af det lokale mad, fremfor turistmaden.

 

12. Spar når du veksler penge

At hæve penge på selve rejsen kan koste en del i gebyrer. Selvom det at bruge et debit kort direkte i en bank kan være billigere end et kreditkort, så vær opmærksom på at de fleste banker opkræver gebyr for hver gang du hæver. Den bedste måde er at hæve større beløb, færre gange, men pas på at du så opbevarer sedlerne et sikkert sted – og fordel dem lidt, så det hele ikke er i f.x. en enkelt pung eller taske.

 

 13. Få billigere rejseforsikring

Hvis du køber en årlig multi-trip rejseforsikring er det ofte billigere end at købe rejseforsikring per rejse.

Ønsker du at læse alle 20 sparetips, så læs med her.

Indlægget 13 sparetips til rejsende til Tyrkiet indeholder affiliatelinks

Kilde: Skyscanner

Skriv et svar