sommeren der forsvand, alanya i oktober, alanya i november, alanya i september, alanya 2018, alanya blog, alanya blogger, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, dansk i tyrkiet
Alanya Alle indlæg Hverdag

Sommeren der forsvandt

 

Vi er inde i september nu og officielt er sommeren forbi, eller når man bor i Alanya må det nærmere betegnes som at højsommeren. September og oktober i Alanya føles ikke rigtig som efterår, men må nærmere betegnes som sensommer, hvor temperaturen stadig er god lun, men det stille og roligt bliver mere behageligt at bevæge sig rundt i dagstimerne. Det er nogle af de måneder jeg holder mest af på året, selvom jeg egentlig synes at alle måneder har deres charme.

Det er også ofte disse måneder, hvor der bliver kørt flest udflugter. Kunne du godt tænke dig at se noget mere af Alanya og omegn, så kan jeg anbefale Eurodan, der har en masse spændende udflugter på programmet.

Den første weekend her i september er dog fortsat i den varme stil med med 35-36 grader og en høj luftfugtighed, som får temperaturen til at føles 5-6 grader varmere. Aftenerne er begyndt at blive mere behagelige.

Som regel når vi når september, begynder jeg at længes efter en stor regnbyge (bare en enkelt), som kan rense ud i luften, i år er ingen undtagelse…

Sommeren der forsvandt

Sommeren i år (ja, generelt året indtil) har været en sommer der er forsvundet meget hurtigt og jeg har svært ved at forstå at vi allerede er i september. For mit vedkommende har tiden bestået af besøg fra Danmark, Tyskland og Nevsehir, kombineret med 2 ture til Nordcypern og et roadtrip rundt i Tyrkiet. Alenetid var der ikke meget af i hverken juni eller juli, august har dog været lidt mere rolig. Men pga. travlheden de 2 andre måneder, har jeg brugt august på at få indhentet en masse ting, blandt andet har jeg en masse blog ideer der ligger, som jeg skal have fulgt op på.

Disse dage bruger jeg tiden på at researche, drømme og planlægge kommende rejser. I midt/slut oktober satser jeg sammen med kæresten på at tage minimum 14 dage til Kappadokien, dels for at besøge flere familiemedlemmer, udforske noget mere af området, men lige så meget for at få en tiltrængt ferie sammen. Dette bliver vores første rigtige ferie sammen udenfor Alanya og jeg glæder mig. Samtidig med prøver jeg at få planlagt en tur til Danmark i november, for at nyde tid sammen med familie og venner.