Alle indlæg Oplevelser

En tur på skøjtebanen i Alanya

Dagen i går blev brugt på at afprøve en af de lidt nyere oplevelser der er kommet til i Alanya, nemlig skøjtebanen. At stå på skøjter er nok ikke lige det man forbinder med Alanya, men ikke desto mindre er det muligt at komme en tur på skøjtebanen her. Turen gik derud da jeg havde givet oplevelsen i gave til min venindes datter.

Skøjtebanen i Alanya

Oplevelsen var lidt en blandet fornøjelse. Skøjtebanen var ok, det bliver slået op som en is skøjtebane, banen har dog aldrig set skyggen af is – den er lavet af plastik og ikke så stor. Størrelsen på banen er fin hvis man ikke er så mange eller hvis det kun er børn. Banen er fin nok at løbe på, men det er ikke det samme som at komme på en rigtig skøjtebane af is. Dog er det en fin begynder bane og især et oplagt sted til at underholde børnene for lidt tid. Man kan skøjte rundt på egen hånd eller booke sig ind på et hold med træner.

Til trods for skøjtebanen ikke helt havde den standard vi havde forventet, hyggede vi os godt og gevaldigt. Da tiden var overstået, nød vi det dejlige vejr udendørs. Udenfor skøjtebanen er der både cafe, skateboardramper samt legeplads.

Skøjtebanen i Alanya

Skøjtebanen i Alanya

Prisen er 15 lira for ca. 30 min skøjtetid inkl. skøjter (til børn er der også knæ- og albue beskyttere). Skøjtehallen ligger ikke så langt fra shoppingcenteret  Alanyum adressen hertil: Cumhuriyet Mah. Keykubat Bulv. No:280-1 Alanya/ANTALYA
Skriv et svar