Stream e- og lydbøger hos Saxo Premium

lydbøger til ferien, læsestof til ferien, gratis e-bøger, gratis lydbøger, stream lydbøger billigt, stream e-bøger billigt, alanya blog, alanya blogger, blogger i tyrkiet, dansk i tyrkiet, hverdagen i tyrkiet, saxo premium

Reklame Saxo

Er du på jagt efter nogle gode e- eller lydbøger til den kommende ferie i Tyrkiet? Saxo premium er det oplagte valg, når du skal finde læsestof til ferien.

Jeg har fundet en smart løsning på ferielæsning til ferien, som jeg tænker måske nogle af jer læsere kan få glæde af – nemlig Saxo Premium.

Personlig er jeg selv en stor fan af at læse både bøger og magasiner, når der både er tid og overskud. Tager jeg på ferie har jeg altid en del læsestof med mig, som jeg sluger råt. Men mange gange har jeg brugt minimum 1-2 kilo af min samlede kuffertvægt bare på bøger, istedet for at have mere plads til shopping.

Nogle bøger vil jeg gerne læse i fysisk form, det er typisk de bøger som jeg ønsker der skal stå hjemme på boghylden og som jeg kan trække frem igen. Men i en del tilfælde er jeg også blevet glad for både e- og lydbøger, som er nemmere at have med når man er på farten og som sparer mig en del kilo i kufferten når jeg rejser.

Saxo Premium

Hvis du elsker bøger, elsker du allerede Saxo Premium, der er det første bogmedlemskab i Danmark, som kombinerer fri streaming af e- og lydbøger med store rabatter på køb af fysiske- og digitale bøger. For kun 99 kroner om måneden kan du læse og lytte lige så tosset du vil blandt tusindvis af e- og lydbøger på din smartphone eller tablet. Samtidig får du fysiske bøger til medlemspris, fri fragt og masser af andre fordele.

Der er ingen binding ved medlemskabet og du kan opsige det fra dag til dag og det er nemt at opsige medlemskabet. Og det bedste er at du kan prøve gratis i en periode for at se om det er noget for dig.

Det tager 5 minutter at oprette en bruger og komme i gang med at anvende Saxo Premium.

  1. Opret en Saxo Premium bruger.
  2. Download Saxo app
  3. Log ind i appen og lyt eller læs din første bog.

Som Saxo Premium-medlem kan du finde, læse og lytte til mere end 50.000 e- og lydbøger direkte på din mobil eller tablet via app´en.

Læs mere om bogmedlemskabet hos Saxo her

Indlægget Stream e- og lydbøger til ferien – Gratis prøvetid indeholder affiliatelinks/reklamelinks