Pakke kuffert guide
Alle indlæg Rejsetips

Pakke kuffert guide

Inden jeg tog det store skridt og flyttede til Tyrkiet, arbejdede jeg i flere år i butik med salg af kufferter og diverse rejseudstyr, så jeg har en del viden på det område – som jeg gerne deler ud af. Har du også svært ved at få plads til alle dine ting i kufferten? Få nogle gode råd i denne pakke kuffert guide:

  1. Pakkeliste! De fleste af os har en tendens til at pakke mere end vi har brug for Dette kan undgås ved at pakke efter pakkelisten. Mindre bagage gør rejsen lettere og formindsker rejsestress.
  2. Rul tøjet i stedet for at folde det. Mange materialer som for eksempel bomuld, silke og jersey kan med fordel rulles i stedet for at foldes sammen. Fordelen er at så krøller det ikke så let.
  3. Brug de små sager som undertøj, leggings og strømper til at fylde hulrum ud med.
  4. Rul dine slips i stedet for at folde dem, Så undgår du folden på midten.
  5. Sko kan blive flade af at ligge i en kuffert. Fyld dem gerne ud med strømper eller andre små ting, på denne måde bevarer de formen. Man kan også med fordel bruge skoposer, ved dette undgår du at skofarven smitter af eller eventuelt snavs kommer på dit tøj.
  6. Pak toiletsager i en fugttæt toilettaske eller en plasticpose.
  7. Har du tunge ting i din bagage, som for eksempel bøger, er det en god ide at ligge det nederst i kufferten. Dette sikrer også at kufferten ikke vælter så nemt.
  8. Hæng din bagage på bøjle og pak ud, når du kommer frem, så tøjet luftes og eventuelt krøllet tøj kan nå at rette sig ud.
  9. Lig dine meste vigtige og værdifulde ting i håndbagagen, såsom pas, flybilletter, penge, kreditkort, mobil, tablet, pc, medicin, smykker osv.

Skulle du være så uheldig at din kuffert er forsinket eller bortkommet, så kan du med fordel tage lidt toiletsager og lidt ekstra tøj med i håndbagagen.

Er du på udkig efter en ny kuffert, så tjek det store udvalg fra CarrieAlong.dk lige her.

Kilde: Taskeholic

Skriv et svar