Alle indlæg Hverdag Udlandsdansker

På skolebænken

3 dage før juleaften 2015 fik jeg for første gang i flere måneder en lidt mere fast retning i hverdagen, eller i hvert fald for en periode. Jeg startede nemlig til tyrkisk undervisning og har nu efterhånden gået der ca 3 uger. Alanyas kommune tilbyder nemlig tyrkisk undervisning til fastboende udlændinge med ikamet (opholdstilladelse).

På holdet er der ca 25 elever af blandede nationaliteter i forskellige aldersgrupper. Størstedelen af holdet er enten englændere eller russere, jeg er den eneste dansker. Al undervisning foregår fra engelsk til tyrkisk. Det er et begynder hold hvor alle kan være med, men det kræver selvfølgelig at man har nogle ok engelsk kundskaber.

Undervisningen foregår over 3 måneder, der er 9 timers undervisning om ugen fordelt på 3 dage. Der er lektier og det kræver at man ligger noget energi i det. Undervejs er 5 test, som alle skal beståes for at man kan få et diplom til sidst.

De første gange følte jeg ikke jeg fik så meget ud af det, måske fordi det var noget jeg allerede havde lært. Men jeg begynder stille og roligt at føle at jeg lære noget og det er dejligt med nye udfordringer.

Ønsker du at gå til tyrkisk undervisning i Alanya, så læs mere om det her på Alanyadk.dk

Skriv et svar