oplevelser i kappadokien, seværdigheder i kappadokien, oplevelser i cappadocia, seværdigheder i cappadocia, kappadokien på egen hånd, what to see in cappadocia, rejseguide kappadokien, rejsetips kappadokien, dansk i tyrkiet, alanya blog, alanya blogger, tyrkiet blog, tyrkiet blogger
Alle indlæg Kappadokien Oplevelser Oplevelser i Tyrkiet Rejsetips

Oplevelser i Kappadokien med Getyourguide

Blogindlægget indeholder reklamelinks til Getyourguide

Book dine oplevelser i Kappadokien hjemmefra med Getyourguide. Getyourguide gør det nemt for dig at planlægge din kommende ferie.

Kappadokien er en historisk region i det centrale Anatolien som består af flere byer. De mest kendte byer i Cappadocia er Göreme, Nevşehir, Avanos, Uçhisar, Ortahisar, Ürgüp. Området besøges hvert år af turister fra hele verden, særligt populært er området fra turister fra Asien.

Uanset hvilke ord man kommer på for at beskrive dette fantastiske område er ordene ikke fyldestgørende nok. Landskabet i Kappadokien er utroligt, ja man kan nærmest kalde det magisk. Det virker næsten som om at nogen har sænket en eventyr-kulisse ned over den anatolske slette.

Kappadokiens historie går flere millioner år tilbage til vulkanudbruddene i Erciyes-, Melendiz og Hasanbjergene, der grundlagde landskabet. Landskabet er altså skabt af vulkanufbrud og efterfølgende erosion, der har formet den vulkanske aflejring tuf til de mærkværdigste formationer og i fantastiske farver. Flere steder i området har fortidens beboere udnyttet de bløde sten til at kunne hugge huse, kirker mm. ud af.

Navnet Kappadokien stammer fra det oldpersiske Katpatuka, der betyder ”landet med de smukke heste”.

Kappadokien har været et populært område i mange år, særligt steg interessen fra udlandet da Göreme open air museet i Kappadokien blev skrevet på UNESCO verdensarvslisten tilbage i 1985.

Kappadokien er velbesøgt året rundt, da området er smukt på alle årstider.

Book Kappadokien oplevelser med Getyourguide

Find, sammenlign og book sightseeingture, seværdigheder, ekskursioner, oplevelser og sjove aktiviteter i hele verden. Spar penge, og book direkte hos lokale turarrangører. Bemærk når du booker ture ved Getyourguide at de er med engelsk guide.

Hvis planerne ændrer sig, kan du gratis afbestille de fleste bookinger, op til 24 timer før de starter. Kundeservice kan hjælpe dig døgnet rundt, alle ugens 7 dage, på flere sprog.

Oplevelser i Kappadokien

Luftballon i Kappadokien

Oplev Kappadokiens naturlige skønhed ovenfra i en luftballon. En magisk oplevelse, som er med til at fuldende oplevelsen i Kappadokien. Nyd det enestående landskab, lær om landet, og nyd derefter din oplevelse med et glas champagne. Læs mere om oplevelsen her.

Læs også om min tur i luftballon her

Guidet tur i Kappadokien med frokost

Oplev Cappadocias vidundere, når du udforsker regionen på en guidet højdepunktstur. Beundr det fantastiske landskab i Cappadocia, udforsk regionens historiske byer, og besøg steder UNESCOs verdensarvsliste, alt sammen på kun én dag.Læs mere om oplevelsen her.

Quadsafari i Kappadokien

Oplev Kappadokien med vinde i håret på Quadsafari. En 2-timers tur giver dig en spændende og mindeværdig sightseeingoplevelse, da du kører gennem de smukke dale med de unikke vulkanformationer. Du vil udforske Sword, Rose og Love Valley og have et off-road eventyr i Cavusin Old Greek Village. Du vil også se Cappadocia fra et andet perspektiv ved at se dets fantastiske bakker og fe skorstene fra jordoverfladen. Læs mere om oplevelsen her.

ATV-tur i solnedgangen

Få dit adrenalin til pumpe ekstra med en ATV-tur i Cappadocias smukkeste dale, toppet med udsigt over solnedgangen fra Rose Valley. Læs mere om oplevelsen her.

Kappadokien grøn tur

Oplev Kappadokiens bedste seværdigheder på den grønne Kappadokien-tur. Besøg Esentepe, Göreme-dalen, Ihlara-dalen, den underjordiske by Derinkuyu og meget mere. Læs mere om oplevelsen her.

Heldagstur i Kappadokien

Besøg historiske steder i Cappadocia såsom Three Beauties of Urgup, Mustafapasa, Taşkınpaşa, Sobessos og den største underjordiske by i regionen på denne heldagstur. Læs mere om oplevelsen her.

Tyrkisk folkedans

Se et unikt tyrkiske folkedans show i en cave restaurant i Göreme og lær mere om den kulturelle arv i Tyrkiet og Kappadokien regionen, mens du nyder middag og ubegrænset drikkevarer. Læs mere om oplevelsen her.

Vandretur i Kappadokien

Vandring gennem spektakulære dale er en af de bedste ting, du kan gøre i Cappadocia. På denne tur kan du forvente en 4 km vandretur i Red Valley, det mest populære sted at gå på grund af dets farverige og betagende fe-skorstene. Læs mere om oplevelsen her.

Vin og solnedgang i Kappadokien

På denne Cappadocia vin tur, vil du lære alt om den lokale vinproduktion, som har været i drift i omkring 4000 år, da du prøve nogle af de varer. Smag forskellene mellem de vine, som er gemt i containere i de nærliggende huler, snarere end træfade. Vælg din foretrukne vin og nogle ost og oliven fra et lokalt marked for at nyde over solnedgangen. Læs mere om oplevelsen her.

Den underjordiske by Mazi

Udforsk den fascinerende, mindre kendte underjordiske by af Mazi og beundr den fantastiske natur i hulerne og på tværs af bjerge og dale. Oplev det autentiske landsby liv i Soganli Valley, efterfulgt af Sorbessos. Læs mere om oplevelsen her.

Sogan valley tur

Tag med på en dagstur i de traditionelle landsbyer i Cappadocia. Gå en vandretur i den rolige Soganli Valley og udforsk de romerske rester af Sobessos. Læs mere om oplevelsen her.

Göreme open air museum og Devrent dalen

Oplev blandt andet de utrolige månelandskaber i Göreme og Devrent dalene. Dagen byder blandt andet også på besøg i det naturlige slot i Uchisar, hvor boliger er hugget ind i tårnhøje klippe. Læs mere om oplevelsen her.

Saltvandstur

På denne daglige saltvandstur fra Cappadocia besøges Tatlarin Underground City, Ağzıkarahan Caravanserai og Tuz søen. Læs mere om oplevelsen her.

Find mange flere oplevelser i Kappadokien her

SE OGSÅ: På hestetur i Kappadokien

SE OGSÅ: Topdeck cave restaurant i Kappadokien

Indlægget Oplevelser i Kappadokien med Getyourguide indeholder affiliatelinks