Opdatering på katten
Alle indlæg Hverdag

Opdatering på katten

Det er over en måned siden at vores kattekilling flyttede ind hos os – læs med her. Jeg har egentlig ikke tænkt mig at hun skal fylde så meget på bloggen. Men da en del af jer var gode til at komme med forslag til et godt navn til hende, må jeg heller lige give en opdatering på hende.

Det tog os lidt tid at finde at et navn til hende. Jeg har åbenbart en kæreste der synes hun bare skulle hedde Kedi (betyder kat på tyrkisk). Der var vi så ikke helt enige. Så jeg bestemte mig for navnet Nala.

Nala vil helst gerne følge med i alt hvad der sker og hun elsker at hjælpe med at vaske tøj, især strømper er det helt store hit. Hun skal ikke efterlades mange minutter alene med en vasketøjskurv før hun har tømt den for strømper.

opdatering på katten

Uanset hvad tid vi kommer hjem og hvor lang tid vi har været væk, står hun altid klar ved døren og siger hej. Det er sjovt at se hvor hurtigt hun kan hoppe op fra en dyb søvn, fordi hun kan høre kæresten åbner døren nede i opgangen og inden han når op af trappen står hun allerede klar og venter.

Vi har brugt den seneste måned på at vænne os til rytmen med at have en kat og så især en kattekilling med hendes energiniveau. Men lige så energisk hun, lige så kælen og kontaktsøgende er hun. Hun er en lille bandit og der ingen tvivl om hun tester grænser af – men hun hun giver os også meget at smile af.
Skriv et svar