Hjælp til spørgeskema
Alle indlæg Hverdag

Hjælp til spørgeskema

www.danskityrkiet.dk, arbejder jeg altid på at få gjort bloggen mere interessant og tage fat på emner, som flere kan få glæde af på f.eks. deres ferie.

Tanken er lidt at jeg fremover vil prøve at komme med min top 5 eller 10 indenfor forskellige områder. Men jeg kunne også godt tænke at lave nogle top-lister over jer læseres favoritter, som andre vil kunne få glæde af. Nogle af spørgsmålene er Alanya-relateret og resten er generelle spørgsmål om Tyrkiet, som alle læsere burde kunne svare på.

Jeg vil sætte stor pris på jeres hjælp, hvis I vil være så søde at svare på følgende spørgsmålene i dette spørgeskema.

 

Og husk nu, hvis har nogle gode forslag til emner jeg skal tage fat på, er jeg altid åben for ideer. Alle forslag tages imod som kommentarer på bloggen, sendt på email til danskityrkiet@gmail.com eller  via privatbesked på bloggens Facebook-side.
Skriv et svar