online arbejde, arbejde hjemmefra, alletiders gave, gaveinspiration, alanya blog, alanya blogger, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, hverdagen i udlandet, hverdagen i tyrkiet, alanya, arbejde hjemmefra tyrkiet, arbejde tyrkiet, find arbejde tyrkiet
Alle indlæg Hverdag

Indblik i mit online arbejde
Jeg har gennem bloggens levetid skrevet om at jeg ved siden af bloggen driver forskellige hjemmesider, også betegnet som online arbejde. Jeg har både hjemmesider der er helt mine egne, så har jeg hjemmesider jeg driver sammen med hhv. 1 og 2 veninder. Dagens indlæg har fokus på en af de hjemmesider som tager en del af min tid i øjeblikket.

I disse dage bruges der nemlig meget tid på en hjemmesider, jeg driver sammen med en en af mine bedste veninder, nemlig siden www.alletidersgave.dk

Som det næsten ligger i navnet, er sidens fokus at hjælpe med at finde den rette gave uanset gavemodtager. Hjemmesiden har vi drevet siden starten af 2015. Et projekt der tog form inden jeg flyttede til Tyrkiet, mens min veninde allerede havde været bosat i Alanya et par år. Da siden startede sad vi altså stadig i hvert vores land og der blev brugt mange timer på at skrive frem og tilbage om opsætning, design af hjemmeside og selvfølgelig indhold. Hjemmesiden tog dog først rigtig fart da jeg flyttede til Alanya, henover de sidste par år har vi skrevet over 400 indlæg/artikler med gode gaveideer og vi stopper ikke der, for konstant finder vi på nye gode gaveideer.

Hjemmesiden generer lidt salg hele året, men særlig julehandlen er vigtig for os og derfor bruger vi da også meget tid i øjeblikket for at opdatere siden.

I kan læse lidt om vores tanker bag siden her:

“En gave skal komme fra hjertet og fortælle at vi (gave-giver) har tænkt på gave-modtager og fundet en gave som vi, synes kunne være noget for gave-modtager. En gave må gerne vise at vi har tænkt på ham/hende og gidet at sætte os ind i hvad der interesserer eller optager gave-modtager.

I dagens Danmark er vi (inkl. os selv), rigtig gode til selv at købe hvad vi mangler, eller synes om. Det gør det svært for os som gave-givere at finde på noget. “Manden har jo alt! – hvad skal vi finde på?” er ofte et udtryk vi hører og med det udgangspunkt er det nærmest umuligt at finde på en god gave.

På Alletiders Gave har vi samlet en del af de gave-idéer vi med tidens løb har fundet på. Udgangspunktet er – og vil altid være gave-modtageren – og ikke beløbsstørrelser eller ønskesedler. Det bedste er når der rammes plet med noget som gave-modtager bliver rigtig glad for, men som han/hun ikke selv havde tænkt på.

Det er rigtig nemt at finde på en gave-idé, hvis gave-budgettet er ubegrænset. Sådan er det desværre ikke hos os og sikkert heller ikke hos dig. Det kan være svært at finde på en gave der er indenfor gave-budgettet og derfor kan det være en god idé at gå sammen med andre om en unik gave. Gaveidéerne her på siden bærer præg af at vi har givet gaver der har kostet alt fra 0 kr til mange tusinde kroner.”

Skulle du have lyst til at følge siden, vil vi være dybt taknemmelige. Følg Alletiders Gave på Facebook.
Skriv et svar