Alle indlæg

Nu også på Bloglovin

Er du lige så glad for at læse blogs som jeg er?

Så har du måske stiftet bekendtskab med Bloglovin, hvor det er muligt at følge alle dine yndlingsblogs et sted. På den måde er du sikker på aldrig at gå glip af et indlæg. Jeg har selv brugt Bloglovin nogle år, og kan godt lide at jeg ikke går glip af et indlæg, da jeg synes de fleste indlæg hurtigt forsvinder i mængden på Facebook.

Jeg har selv gennem tiden fundet en masse spændende blogs her. Desuden findes der en Bloglovin-app, så du altid kan læse dine yndlingsblogs uanset hvor du befinder dig. Så bliver det vist ikke nemmere.

Min blog har nu også omsider fået sin debut på Bloglovin, og du kan følge bloggen lige her.

OBS! Der kan være enkelte lande det ikke virker i, heriblandt Tyrkiet.


Skriv et svar