Denne opskrift på nem banan smoothie med tyrkisk kaffe er nem at lave og utroligt mættende.
Jeg elsker at drikke en smoothie til morgenmad. Det er meget forskelligt hvad jeg kommer i, det afhænger lidt af humøret og hvad vi lige har i køleskabet. Men denne opskrift på banan smoothie med tyrkisk kaffe plejer altid at være en sikker vinder og ingredienser vi altid har.
I opskriften har jeg skrevet havregryn som valgfrit. Jeg plejer at komme havregryn i, for så synes jeg drikken mætter bedre.
Jeg drikker den primært til morgenmad. Drikken er også god på en kold sommerdag, brug da bananstykker der har været frosset ned.
Har du ikke tyrkisk kaffe, vil du sagtens kunne udskifte med instantkaffe. Jeg har ikke selv prøvet med instantkaffe, men prøv dig lidt frem til du finder den rigtige smag.
Af mælk, kan du bruge lige den mælk du plejer at drikke. Jeg plejer at bruge laktosefri mælk eller plantemælk, og drikken smager skønt med begge.
Nem banan smoothie opskrift
Ingredienser
1 banan
2 dl mælk
1 tsk tahin (peanutbutter kan bruges istedet for tahin)
1/2 tsk tyrkisk kaffe
1/2 tsk kanel
2-3 spsk havregryn (valgfri)
Fremgangsmåde:
Skær banan i mindre stykker og kom den i en blender med de øvrige ingredienser. Blend sammen, til det har en cremet konsistens.
SE OGSÅ: Tyrkisk kaffe med mælk
SE OGSÅ: Tyrkisk kaffe opskrift