sommerfugle i maven, cappadocia, kappadokien, oplevelser i tyrkiet, luftballon i kappadokien, kappadokien ferie, alanya blog, alanya blogger, dansk i tyrkiet, rejse blog, rejseblogger, hverdagen i tyrkiet, udlandsdansker i tyrkiet,
Alle indlæg Hverdag Kappadokien

Med sommerfugle i maven

Jeg elsker at rejse og hver gang turen går et nyt sted hen er glæden stor. Men lige disse dage er der ekstra sommerfugle i maven over den rejse vi skal på i næste uge.

Nogle af jer, vil måske undre jer over den stilhed der er på bloggen for tiden. Men det er ikke bevidst, tværtimod. Jeg har blandt andet i knap 14 dage, ikke haft mulighed for at kunne udføre særlig meget af mit online arbejde, da et skift fra et internet selskab til et andet, gjorde at vi stod uden internet. Men den sidste måned har også været travl og budt på spændende udflugter til blandt andet Antalya, Manavgat, Kekova, Demre mm. Særligt Kekova er jeg blevet helt vild med.

I næste uge går turen til Kappadokien og svigerfamilien, et af de steder jeg elsker at være aller mest. Normalt når jeg rejser til landsbyen, plejer jeg faktisk at rejse alene dertil og kun i 3-5 dage af gangen. Men denne gang bliver det sammen med min bedre halvdel i ca. 14 dage. Jeg plejer at rejse på nogle tidspunkter hvor han ikke har mulighed for at rejse og så har han ikke holdt meget ferie de seneste år. Ferien er vores første ferie sammen og jeg glæder mig til at komme væk fra Alanya, at få noget tid med svigerfamilien, men også at få lidt kærestetid. Misforstå mig ikke, jeg elsker at bo her og have min hverdag her i Alanya, men nogle gange kan det hele blive lidt for meget og så er det rart at komme væk.

Jeg elskede Kappadokien allerede inden jeg kom dertil for første gang. Har du ikke været der endnu, kan jeg kun anbefale dig at tage dertil. Kappadokien ligger godt 500 km fra Alanya, så mange vælger det fra pga. den lange køtur. Er man her kun en uge, giver jeg ret i det er en lang køretur. Men er man her 2 uger eller mere, kan jeg kun anbefale at man river 3 dage ud af kalenderen og sætter kursen mod Kappadokien. Man kan enten selv arrangere tur der til, ellers er der mange turselskaber der arrangerer ture dertil.

Svigerfamilien bor i området omkring Kappadokien, tættest på bor svigerinden, der flere gange har vist billeder af hvordan de fra lejligheden, kan se luftballonerne der svæver over området. En luftballons over Kappadokien er en oplevelse jeg selv har tilgode, jeg har haft muligheden for det nogle gange. Men jeg har hver gang udskudt det, ikke pga. pris eller frygt. Men fordi at jeg ser det som det er en oplevelse man prøver en gang og denne oplevelse ville jeg gerne vente med at prøve, til jeg kunne gøre det sammen med kæresten. Så går alt vel, bliver det på denne tur til Kappadokien at jeg skal ud at flyve i luftballon.