Manavgat shoppingcenter Novamall
Alle indlæg Oplevelser Oplevelser i Tyrkiet Side/Manavgat

Manavgat shoppingcenter

Shoppingmulighederne i Alanya er fine – det kan vi ikke komme udenom, der er faktisk en del butikker til enhver smag. Men når man bor her til dagligt kan udvalget godt blive lidt kedeligt. Derfor er det skønt at der i 2016 åbnede et stort shoppingcenter i Manavgat. Manavgat shoppingcenter – som hedder Novamall er et stort, flot og overskueligt shoppingcenter med noget til enhver smag. Oprindeligt hedder det Novada, men blev senere lavet om til Novamall.

Her findes både kendte butikker, som vi ellers kender fra Alanya som LC Waikiki, Koton, Madam Coco, English Home, Deichmann og mange, mange flere, deriblandt en H&M. H&M er en af de butikker man sagtens kan komme til at savne i det daglige og derfor er det skønt at der nu er kommet en i Manavgat. Tidligere skulle turen gå hele vejen til Antalya for at komme i H&M. Men nu er det nemt enten at køre med bus eller bil til Manavgat, når shoppelysten melder sig.

Jeg var der selv i starten af december 2016 og man kan hurtigt få lidt timer til at gå der uanset hvem man tager derind med, der er gode spisesteder, mange butikker, biograf, et kæmpe legeland og så selvfølgelig flere kaffebarer.

Her er lidt billeder fra mit seneste besøg der og ellers kan du/I se flere billeder på Novamalls hjemmeside.

IMG_4967

IMG_4954

Manavgat shoppingcenter Novamall

Manavgat shoppingcenter Novamall

IMG_4962

Har du været der? Ellers kan jeg anbefale dig en tur dertil på din næste ferie 😉
Skriv et svar