Kappadokien tur
Alle indlæg Kappadokien Oplevelser

Kappadokien turen, del 2

Her kommer lige fortsættelse og sidste del af indlægget om vores Kappadokien tur. Har du ikke læse del 1, kan du læse den lige her.

Kappadokien dag 2

Dag 2 stod vi tidligt op, gjorde os klar, spiste morgenmad og kl. 8.30 var vi klar til at tage på tur.  Dagen bød på en masse forskellige stop, ved forskellige smukke udsigtspunkter, et besøge hos en keramik frabrik og områder med gode muligheder for at besøge og udforske de gamle stenhuler. På vejen kom vi også forbi Tyrkiets længste flod. Floden hedder Avanos kizilirmak og svarer til Tyrkiets Gudenå.

Et af de sidste stop vi var ved, var Open Air museet, hvor der var en del forholdsvist velbevarede kirker. Der var utroligt fascinerede at gå rundt og se hulerne og forestille sig hvordan de var blevet brugt i sin tid. Her var

Efter at have siddet i bussen det meste af dagen og med ønsket om at gå lidt på opdagelse selv, valgte vi 3 piger at stå bede om at blive sat af i byen Goreme (5 km fra den Avanos, hvor vi boede på hotel). I Goreme besøgte vi bl.a. en tæppehandler med tæpper der var mere end 200 år gamle og gik op til et udsigtspunkt, hvor vi fik et fantastisk overblik over en god del af området.

Kappadokien breder sig over et stort område og det er derfor svært at nå at se det hele. Jeg kunne godt have ønsket mig tid til at se lidt mere og måske få udforsket nogle af de underjordiske byer der er i området. Men det var der desværre ikke tid til når vi var der så kort. Det positive er at så er der altid en god grund til at komme tilbage. Min kæreste og hans familie stammer fra en lille by, der ikke ligger så langt fra området, så mon ikke jeg ikke i fremtiden skal få styret min lyst og få udforsket Kappadokien lidt mere?

Drømmer du også om at komme til Kappadokien, så kan jeg kun anbefale dig at komme afsted. Det er en helt specielt oplevelse, som du sent vil glemme.

Her er lidt billeder fra dag nr. 2:

K

img_3654

img_3666

img_3668

img_3678

img_3698

img_3729

img_3734

img_3739

img_3777

img_3782

img_3810
1 thought on “Kappadokien turen, del 2”

  1. Pingback: Gode grunde til at rejse mere til Tyrkiet - Kappadokien

Skriv et svar